Van itt olyan aki kormányhivatalban dolgozik?
Figyelt kérdés
Nektek tényleg olyan rossza tapasztalatotok a munkakörülményeket illetően?aug. 12. 15:33
11/25 A kérdező kommentje:
4 ez rólad elárul mindent....
aug. 13. 08:38
12/25 anonim válasza:
8- as vagyok. Nekem se az volt a vágy álmom hogy gyári melós legyek. Csak ahelyett hogy telesírom a világot hogy szarul keresek, inkább elmentem dolgozni szalag mellé 12 órában. Igaz hogy ez fárasztóbb mint a klímás irodában ülni, de legalább többet is keresek lényegesen mint akik itt panaszkodnak kormányhivatali alkalmazottként.
13/25 A kérdező kommentje:
12 attól függ mennyit keresel most? De azért egymás között, számít azért a munkakörülmények is, főleg gyerekesként.
aug. 13. 11:57
14/25 anonim válasza:
#12 "klímás iroda"...
Te ilyen vicces fiú lehetsz...
15/25 anonim válasza:
Nem keresek rosszul. Ha egy kormányhivatali alkalmazott többet keres nálam (ami simán elképzelhető), akkor nem értem a panaszkodást. Ha meg nem keres annyit mint én akkor ahogy írtam el kell menni gyárba dolgozni. Csak hát 12 órában azért nem könnyű. Amúgy nekem is van gyerekem. Pont ezért melózom Inkább és nem panaszodok. 🙂
16/25 A kérdező kommentje:
15 nah akkor boldog vok ha jól keresel, bár noname oldalon sem mered elárulni :D
aug. 13. 14:53
17/25 anonim válasza:
Ha nettó 480- 510 nél jobban keres egy hivatali alkalmazott ( e között mozog a fizetésem, plusz cafetéria) akkor tényleg fura a panaszkodás... Ha nem, hát el kell menni melósnak, úgy ahogy én tettem. Hogy gondoskodjak a családomról
18/25 A kérdező kommentje:
Én (Pest) 600+cafeteria bruttó. Én ne haragudj de erre nagyon ki vagyok akadva, mert keveslem. legalább egy 700-750 körül kellene hogy legyen, főleg, hogy kiemelt ügyintéző vagyok.
aug. 13. 15:04
19/25 anonim válasza:
Nézd. Nem vitázni akarok. Nem az én tisztem eldönteni kinek mennyit ér a munkája. És ki mennyit tud dolgozni. De ahol én dolgozom egy melós, aki beosztásban felvettem van, de fizikai munkát végez ő is mint én, többet keres mint te. Mindenkinek magának kell eldönteni, hol és mit akar dolgozni.
20/25 anonim válasza:
Vidéki kormányhivatalban nem adnak ennyit, mint #18-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!