Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Közgáz diplomával milyen...

Közgáz diplomával milyen munkakörben lehet elhelyezkedni, ami nem monoton/ unalmas ?

Figyelt kérdés
Gazdálkodás és menedzsment alapszakon végeztem, utálok egy helyben ülni. Szeretek utazni, mozgásban lenni, ez visz előre a lendület. Jelenleg egy multinál dolgozom, már nem bírok ezt, hogy mindig az irodában kell ülnöm, nincs home office lehetőség se. Milyen pozíciók vannak, ahol mozgásban van az ember ? Néztem a biztosítási szakembert, brókert, nav is érdekes számomra(ellenőr). Nem tudom, lehet hogy pályát tévesztettem?

aug. 12. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Az iroda zavar, de a home office már nem annyira? 😅 Még jobban be lennél szorítva a 4 fal közé.

Amúgy ja, pályát tévesztettél.

aug. 12. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Sales? Rengeteget utazgatnak
aug. 12. 08:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Nyilván más, ha az ember az otthom nyugalmába van bezárva, mint egy irodába több idegesítő személlyel.

#2 Sales is érdekel, csak ott teljesítmény alapján kapják a fizetést?

aug. 12. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
31%

Key account-os, marketing,

de lehet, kevésbé kellene embergyűlölőnek lenned... egyszerűbb dolgod lenne

aug. 12. 08:34
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
@3 Igen, az értékesítés teljesítménybéres, az ilyen. Acdount management valóban jó lehet, ha olyan céget fog ki az ember, akkor évi 50-100 napot simán úton vagy Brazíliától Új-Zélanding.
aug. 12. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!