Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehet esélyem még új életet...

Lehet esélyem még új életet kezdeni?

Figyelt kérdés
Eddigi életem során nem sokat dolgoztam. 30 feletti vagyok, nem tudom mennyire lehet esélyem munkahelyeken, mert volt úgy, hogy évek is kimaradtak nekem a depresszióm miatt is. Szégyellem, de eddig csak pár hónapot dolgoztam azt is közmunkán. Beadtam egy pár helyre egy jó pár hete, de még sehonnan nem jeleztek vissza.
2024. aug. 11. 22:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom nem vagyok egy analfabéta, normálisan van kitöltve az önéletrajzom, részletesen leírtam, hogy a korábbi munkahelyeimen mit csináltam, még se kellek sehova. Még csak állásinterjúra se hívnak be. Letettem egy eladói tanfolyamat, hátha értékelik, és nem. Nincs ebből se előnyöm.
2024. aug. 12. 00:01
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, van esélyed csak HAZUDNI kell. Szomorú de ez van. Azt veszik fel aki nagyobbat tud hatudni, nehogy már egy kis hülye HR-es miatt ne kapj meg egy állást.

Fegyelemhiányosan 0 tapasztalattal kaptam állást egy magas fokú precizitást igénylő munkahelyen ahol még az interjút is lekéstem.

Képzeld azt hogy az egêsz egy film, engedd el magad (maximum nem kalod meg az állást kinyírni nem fognak, de ha igen az se nagy baj neked ahogy olvasom) csavard az ujjadköré a hr-est, beszélj választékosan, mint egy keményvonalas értelmiségi és legyél magabiztos mint egy kamikaze akinek már nincs veszíteni valója.

Az értelmetlen lapról felolvasott nyugatmajmoló tesztkérdéseiket egy ilyen attutűddel lazán oda-vissza megoldod.

2024. aug. 12. 00:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Állásközvetítők/munkaerőkölcsönzöknél is keresgélj. Ilyen pannonwork és társaik, google segít. Mellette csinálj valami szakmát, amivel el lehet helyezkedni otthon és külföldön is.
2024. aug. 12. 00:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Még azt hozzá tenném hogy a színészkedés lényege hogy próbálj a dolgok mögé látni, az járjon a fejedben hogy miért kérdezheti ezt vajon a hr, és ne ösztönösen válaszolj a kérdésere, hanem a válaszod a kérdés valódi okának feleljen meg a legjobban.

Például: hogyan kezeled a konfliktusokat? Erre én csak annyit válaszolok hogy attól függ milyen konfliktusról van szó.

Mivel a kérdés valójában arra irányult hogy veszélyes vagy-e másokra, vagy áldozattípus vagy-e aki képteldn kiállni magáért. Én valójában rosszul kezelem a konfliktusokat, sokáig tűrök és durván vágok vissza, de ha egy állást meg akarok kapni ezt eszembe sem jut mondani.

2024. aug. 12. 00:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Esetleg valami ügyfélszolgálatos munka?
2024. aug. 12. 01:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, aki sokkal tapasztaltabb munkák terén, azoknak se jeleznek vissza, sokszor több hetet kell várni, mire alkalom lesz egy állásinterjúra. Persze függ a helytől is, mert aki pl. Győr megyében vagy a fővárosban nem talál munkát, az igencsak válogatós, és nem is akar dolgozni. Kelet MO-n más a helyzet, ott rosszabbak az esélyek.
2024. aug. 12. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!