Műszakvezető ma durván beoltott! Mit tehetek ezügyben?
Engem meg a csopvez se wcre se szunetre nem akar kiengedni es azt a hírem kelti hogy állandoan szuneten lennék mikor kimegyek. Az az állando ha kimegyek 5 percre 10kor délben és du. A kötelezo szunet sincs meg.
Ellenben ők fél órákat is ebédelnek.
Rágalmazásért és rosszhír keltésért már gondolodtam hogy szólok az igazgatónak.
De egy vitánál mikor azt mondtam hogy a dolgozónak jár a szünet, mit akar ő hogy ne egyek ne igyak nem mehetek wc re sem ne legyen szünetem sem? Es amiert egyből eldugult a csopvez igy nem mentem balhézni fentebb. (Mert ismerem az igit is hogy soha nem az alkalmazottakat védi amugy de más reményem se volt.)
Neki nem mint munkaltatonak van baja a szunettel vagy késéssel hanem személyeskedik.
A munkaköröm pl előrírja hogy telephelyekre ki kéne mennem ellenorzéseket is tartani(eszközök), és megtiltja azt is...!
Nem mehetek sehova.
Mert neki fáj ha megyek bárhova is..
Ahhoz mondjuk semmi köze, hogy szingli vagy-e vagy sem.
Ez nem lehet érvelés, konkrétan ez megalázó, főleg, ha mások előtt mondja.
Ilyeneket hagyni kell, el lell engedni. Annakidején én beteg voltam és betegszabi alatt itthon készitettem egy képet és felraktam Facere. Szinte azonnal jöttek a privátok a munkatársaktól, hogy hogy is van ez, ha beteg vagyok akkor nincs ilyenhez energiám.
1 hónap se telt el, a főnökasszony csütörtökön bejelentette, hogy beteg, nem jött be dolgozni se aznap, se pénteken. Szombaton kitett egy képet, hogy a párjaval túrázik. Elég "hihető", hogy valaki előző nap még dolgozni is képtelen, mert beteg másnap meg annyi energiája van, hogy túrazni megy. Na hát a kommentszekció abból állt, hogy "jaj, de jó", "jó szórakozást!" "Megérdemlitek, érezzétek jól magatokat!". En meg korabban beszólásokat kaptam az itthon lészített képem miat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!