Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rezsi lakbér tartozás kifizeté...

Rezsi lakbér tartozás kifizetése után hogyan lehet megélni 15 ezerbol szeptemberig?

Figyelt kérdés
Mindig ez miatt csuszok vissza a tartozásba csak.

#10 e/hó
aug. 4. 10:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Pénzt kell szerezned. Menj el vérplazmát adni, gyűjts flakonokat, add be az aranyaidat a zálogházba.
aug. 4. 10:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Szerintem is plazmázz. Esetleg a lomizás is jó lehet, ingyen szerzett cuccokat eladogatni
aug. 4. 10:51
 3/14 Antiszociális lény ***** válasza:
100%
Ennyi pénzből sehogy nem lehet.
aug. 4. 11:11
 4/14 A kérdező kommentje:

Amennyiket én eszek szetintem a plazmánál ott esnék össze.

Meg tele van mindig c.gókkal a hely..

De akkor próbálok valahonnan valamibol pénzhez jutni.

De hogy munkábol nem lehet mégélni totál kiakaszt.

Neha azt érzem mi a sz.rnak dolgozom én egyébként?

Azon is agyalok néha ha elmennék munkanelkulire es az mellett feketén dolgoznék akkor kapnám 3 honapig a fizum x százalékát plusz másik munkabér mellé azzal ugy ki lenne fizetve ugy a tartozás hogy végre maradna pénzem a hónapra nekem is nem csak a csekkekre meg ezekre.

3 honap alatt helyre állnék..csak ehhez fel kéne mondanom. Fekete munkát tudok olyan százpár ezezrért napi 6 ban es az mellett keresnék másik melot is a 4.hónaptol vissza napi 8 bejelentettbe.

Csak az a fránya kockázat ha nem találok napi 8 bejelentettet tekintve hogy igy azt kapom mikor pályázgatok, hogy nem önre esett a valasztásunk.

aug. 4. 11:12
 5/14 A kérdező kommentje:

Szoval a 3 honapi munkanelkuli pénzemmel plusz a fekete 6 órás százvalahányezerrel már egyenesbe tudnék jönni.

Csak a 4.hónaptol kéne valodi munka vissza. Az meg nagyrizikos lesz e..

aug. 4. 11:15
 6/14 A kérdező kommentje:

Ja plusz van a bankban biztositosítasom munkanelkulire ami 90 nap munkanelkuliség esetén jár 2 honapig..

Tehát 5 honapot kibírnék "munka nelkul." Illetve addig jobban állnék mint ugy hogy dolgozom rendesen napi 8 bejelentettben!

Csak meg merjem e lépni hogy felmondok..

aug. 4. 11:19
 7/14 A kérdező kommentje:
Stabil nyugdijas állásom van a munkám kincset ér a cégnek..és szoval igy felmondani abba hogy nem tom mikor lesz masik munkam..
aug. 4. 11:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így felmondani hülye ötlet lenne
aug. 4. 11:24
 9/14 A kérdező kommentje:

De jelenleg ugy élek hogy az egy dolog hogy bejárásra kajára sincs pénzem, de még tartozom is így.

Mégha csak az elso lenne. És nullán lennék.

De nem. Hanem minuszban tartozásokban vagyok a tetejébe.

aug. 4. 11:41
 10/14 A kérdező kommentje:

Munka mellett..

Ha nem velem történik nem hinném el hogy ilyen létezik.

aug. 4. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!