Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Holnap bemész dolgozni, vagy nem?

Holnap bemész dolgozni, vagy nem?

Figyelt kérdés

Én nem megyek be.

Azokra nem vonatkozik a kérdés, akik szabin lesznek, a kérdés azoknak szól, akiknek le kellene dolgoznia 19.-ét, de nem fogják!

aug. 2. 18:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Veled vagyok én se megyek be holnap :) Nállunk annyit variàltak már,hogy én xarok rá,kell a pihenés :)

Ha meg ezért "kirúgnak",keresek ennél jobbat :)

aug. 2. 23:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, de cserébe hétfőn nem voltam és 2 nap múlva sem leszek. Érdekes módon előző hétfőn pont főnökasszonnyal és egy kolléganővel kirándultam. :D

Ugyanígy decemberre is 2 hétfőt tervezek szabira, ott 2 szombat is lesz.

35/F

aug. 3. 08:29
 13/13 anonim ***** válasza:

12+

Ráadásul a ma alapból olyan nekem, hogy estére koncert lesz és amiatt nem szervezek nagy programot magamnak. A múlt heti szombat ugyanilyen volt és ráadásul előtte pénteken is koncerten voltam. Az úgy már kicsit sok is volt. Mivel így szombatra tartjuk a rövid napot, lesz szinte teljes délutánom. Mégsem rohanok ide-oda, mert az már a másik véglet.

aug. 3. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!