Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Holnap bemész dolgozni, vagy nem?

Holnap bemész dolgozni, vagy nem?

Figyelt kérdés

Én nem megyek be.

Azokra nem vonatkozik a kérdés, akik szabin lesznek, a kérdés azoknak szól, akiknek le kellene dolgoznia 19.-ét, de nem fogják!

aug. 2. 18:34
A kérdező szavazást indított:
Bemegyek
Nem megyek, nem érdekelnek a szabályok
26 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Lehet x#rni a szabályokra, amíg ki nem rúgnak.
aug. 2. 18:38
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
miért mennék? sőt még hétfőn sem megyek ugyanis Írországban public holiday van :P
aug. 2. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Van pár olyan mániám, hogy szoktam enni, meg befizetni a számlákat, hogy ne kössék ki a közműveket meg ilyesmi. Szóval ja, bemegyek.
aug. 2. 18:45
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Mi megkaptuk szabadnak.
aug. 2. 18:47
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nekünk szabit kellet kiírni szombatra.
aug. 2. 18:54
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Ev-ként én mondom meg, hogy mikor dolgozom.
aug. 2. 19:01
 7/13 Szolovjov ***** válasza:
90%
Ugyanolyan munkanap, mint a többi szombat. A gyárban legalábbis az összes szombat melós.
aug. 2. 19:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Utoljára iskolában volt olyan, hogy kommunista szombatot tartattak velünk, én meg, mivel kollégista voltam, szépen hazamentem pénteken a szüleimhez meg a testvéreimhez, és vittem egy igazolást a háziorvostól, hogy véletlenül épp a szombati tanítási napra lettem nagyon beteg, de hétfőre pont feltámadtam.

Jelenleg nem tudok érdemben választ adni, mert olyan helyen melózok, ami az év 365 napján, 0-24-ben nyitva van, szóval ja, megyek holnap, mert be vagyok írva a beosztásba, de tegnap, és ma is itthon pihiztem. Nekem mindegy, mikor van két nap pihenőm, ha az tényleg két nap, mert egy kell ahhoz, hogy mossak, vásároljak, főzzek, takarítsak, egy meg ahhoz, hogy csináljak valamit, ami jól esik. Mikor véletlenül csak egy nap pihenőt kapok, nyilván a muszáj feladatok élveznek prioritást, de érzem a következő blokkban, hogy kimaradt a feltöltődés, nem volt meg a túra, nem volt meg a horgászás, hiányzik valami, és nyűgösebb vagyok. Szerintem emiatt felesleges ledolgoztatni a nemzeti ünnepeket a hétfőtől péntekig dolgozókkal. A szombati munkanapba úgyis szarik bele mindenki, még az is, aki bemegy.

aug. 2. 19:26
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem megyek be, de dolgozom, vagy legalábbis úgy teszek, éljen a home office :D
aug. 2. 20:49
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem mert nem dolgozom.
aug. 2. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!