Ha sehol nincs ismeretségem, akkor a legrosszabb munkák fognak csak nekem jutni?
Nekem nem volt protekcióm, mégis az ismeretségi körömben nekem van a legjobb munkám.
Persze ha hülye vagy mint a sęgg akkor kell a protekció hogy bejuss, de ha jól végzed a munkád és mondjuk kitanultál egy keresettebb szakmát seperc alatt el tudsz helyezkedni.
Használható végzettséggel vagy tapasztalattal lehet jó állást találni.
Ez az ismerettség mindenek felett csak a lusták kifogása.
3
Nem az sajnos. Én egész életemben kemenyen dolgoztam de szinte csak a szar munkák jutottak így utcáról beesve. Nagy nehezen összejött egy meló ismerettség útján és ez végre egész élhető pénzben is meg amúgy is.
Én megértelek Kérdező, mert voltam hasonló helyzetben és nagyon sokáig.
Én a bíróságon találtam jogorvoslatot (ügyfélsegítő,) de most ítélkezési szünet van. Jogi segítségnyújtó szolgálat is létezik már.
Ki lehet fogni olyan ügyintézőket, akik lelkiismeretesen segítenek, hogyan juttasd érvényre az érdekeidet, legyenek bármilyen körülményeid.
Azt azért hozzáteszem, hogy szorgalom is kell, utánajárással. De nem mindig elég.
Volt már olyan is, hogy a munkaügyi központ tréningje segített átlátni a káoszt. Nagyon régen még, közel 20 éve.
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!