Más is elképzeli, hogy a főnöke milyen lehet otthon civilben? Ugyanolyan ember, mint mi? 🙈
Figyelt kérdés
aug. 2. 13:56
1/8 IgaziÚriember válasza:
Tőled biztos hogy nagyobb ember, tőlem pedig kisebb.
2/8 A kérdező kommentje:
Tőled nem, mert neki pl. Nincs ideje ilyen gyakorikérdések baromságokra. Sőt a Facebookra sincs ideje.
Nem az volt a kérdés!
aug. 2. 14:04
3/8 anonim válasza:
Nem, a főnököd civilben olyan, mint egy UFO. Ugyanúgy fingik, pisil, szarik, mint te. Hogy lehet ilyen hülyeségeket kézdezni?
4/8 A kérdező kommentje:
Milyen személyiség otthon, a magán életben. Mennyire nyomják el otthon, vagy ő a családtagjait. Szokott e vitatkozni. Ilyenre gondoltam.
aug. 2. 17:24
5/8 anonim válasza:
Lehet hogy nagyobb balfasz mint te csak jobban mórikálja magát!
6/8 IgaziÚriember válasza:
"Tőled nem, mert neki pl. Nincs ideje ilyen gyakorikérdések baromságokra. Sőt a Facebookra sincs ideje."
Nekem azért van időm, mert egyéni vállalkozóként dolgozom egy svájci cégnek számlázva AI Engineer pozícióban havi nettó 3,2 - 3,6 millió forintért árfolyamtól függően. Nem pedig valami hulladék cégnél pazarolom az időmet azzal, hogy pár agyhalott prolit irányítgatok jóval kevesebb pénzért. Evidens, hogy én sokkal magasabb egzisztenciájú munkavállaló vagyok, aki saját magának termeli a profitot.
7/8 anonim válasza:
A kisfőnököm tényleg ugyanolyan ember, mint mi. A nagyfőnökasszonyról meg nehezen képzelem el, ahogy éli a kis hétköznapi életét. 😁😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!