Mit gondoltok a home office munkáról?
Miert vagyok lepontozva?
A napi 8 as állami munkahelyen az megy hogy sehova nem engednek ki szunetre sem!
Mig korabban mikor home office ban voltam a fonököt személyesen max havi egyszer ha láttam, es soha nem szolt bele a magánéletemben meg abba ha wc n voltam hogy hol voltál?
A home office alapvető elvárás lett a munkavállaló részéről, de nem tesznek le semmi olyat az asztalra, ami jogossá tenné ezt a lehetőséget. 10-ből 9 nem dolgozik otthon ugyanolyan módon, sőt, hova tovább, 10-ből 9-ben semmi alázat, tudatosság a home office során.
Tudom, ez a modern kor velejárója, de én úgy szüntetném meg, mint a huzat. Hozzá fog segíteni ahhoz, hogy a társadalom kinyírja önmagát.
Nem mindenki akar családot..
Kikapcsolódni pedig akkor tudsz, amikor akarsz, magadnak osztod be az idődet.
Te úgy látszik nem rendelkezel kellő önuralommal, hanem azt szereted, ha más osztja be az idődet, ellenőriz.
Én pont ezt gyűlölöm, mindenféle kötöttséget.
Nekem semmi bajom a kötöttségekkel. Ad egy meghatározott napi rutint. Pontosan tudom mire mennyi időm van stb. Amugy valóban itthon minden elvonná a figyelmemet a munkáról. Nem nekem való.
"A home office alapvető elvárás lett a munkavállaló részéről, de nem tesznek le semmi olyat az asztalra, ami jogossá tenné ezt a lehetőséget. 10-ből 9 nem dolgozik otthon ugyanolyan módon, sőt, hova tovább, 10-ből 9-ben semmi alázat, tudatosság a home office során."
Nagyon tévúton vagy! Ugyanúgy elvégzem itthon a munkámat, mint amikor az irodában ott ül mellettem a főnök. Nem csak azért, mert meg tudja nézni a rendszerben, hanem azért is, mert tartom magam ahhoz, hogy munkaidőben első a munka.
Egyébként meg ha épp nincs mit csinálni, mert el van végezve minden munka, akkor mennyiben másabb pl. itthon elindítani egy mosást, mint az irodában csapatostul kivonulni a teraszra a dohányzóknak és fél órát kint lenni?
Igen, amiket leírtál, igaz. De: családos esetén pl.: elmegy apa, gyerek a dolgozójába, az anya otthon legalább 8-15h. közt dolgozhat így. Tehát el lehetne választani a munka vs. magánéletet.
Én egyedülálló férfi vagyok. Van egy alapbetegségem, így totál szuper lenne egy home office-os munka, de helyette a megszokott 8-fél 5-ös bejárós, többször túlmunkás rendben vagyok.
Nem kell nyűgösen utaznod, kellemetlen emberek közé menned és még pénzt is kapsz érte?!
SZUPER!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!