Mit gondoltok a home office munkáról?
Covid idején dolgoztam 2 hónapot home officeban, elsőre jó ötletnek tűnt, mert pl. megcsináltam a mosást, ebédet közben, de pár hét után már alig vártam, hogy bejárhassak újra dolgozni :)
Én jobban szeretem a bejárást.
Covid előtt 100% irodában dolgoztam, azóta 90% itthonról.
Ég és föld. Így megspórolok napi másfél óra utazást, rugalmasabb vagyok és jobban tudok koncentrálni.
Mondjuk van külön dolgozó szobám, így én se zavarom a családot meg ők se engem.
Külön "irodám" van itthon, csak munkára használom.
Nem zavarnak és én sem zavarok senkit.
Évek óta távmunkában dolgozok.
Nem is értem miért szeret valaki bejárni, ami egy idő- és energiapazarlás.
Ha nem muszáj.
Nem tudnak bunkózni higy szunetre se mehetsz ki, nem ebédelhetsz, betegen se merd magad kiíratni, felholtan is dolgozz.
Rohadt nárci f.szfejektol el lett véve a kongrollmania.
Munkát teljesitmenyt néznek csak.
Covid idején volt először lehetőségem a home officera, akkor nagyon furcsa volt, de inkább a felbolydult világ miatt, amit okozott. Aztán szépen lassan rájöttem az előnyeire, pl. tudtam főzni/mosni/takarítani munkaidőben, ami óriási segítség volt, mert így munka után már nem kellett ezekkel foglalkoznom. Azon a helyen, ha be kellett mennem az irodába sem okozott gondot, mert 10 percre laktunk az irodától. Amit ott nem szerettem home office alatt, hogy panelban laktunk és mindig fúrt/faragott valaki vagy ugatott a szomszéd kutya egész nap és szétment tőle a fejem.
Most egy informatikai cégnél dolgozom, ahol heti három nap home office van. Jó lenne négy is, mert 2,5 óra alatt érek be vidékről Pestre tömegközlekedéssel és a napi 5 óra utazás sokat kivesz az emberből. Viszont az a heti 3 nap, amikor itthon vagyok, nagyon jó. Van külön dolgozószobám, direkt így alakítottuk ki a házat, amikor megvettük.
Így, hogy már kertes házunk van, még jobban szeretek itthonról dolgozni. Ha gondolok egyet, kimehetek a kertbe, hallgatom a madarakat, nyugalom van, csend.
43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!