Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkát javasolnátok...

Milyen munkát javasolnátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Évek óta egészségügyben dolgozom, annak is egy olyan területén ami nincs minden sarkon.

Alapvetően nagyon szeretem, egész gyerekkoromban erre vágytam és pár évvel ezelőttig semmi panaszom nem is volt rá (a fizetésen kívül).

De költözés miatt munkahelyet kellett váltanom és ahol most dolgozok, oda csupa gazdag rigolyas doktornék járnak. Mármint a páciens kör ez.

Azóta teljesen szét stresszel az egész, mindig van egy két kiállhatatlan, minden nap valaki beleköt abba is hogy hogy veszed a levegőt.

Most veszélyeztetett terhesség miatt pár hónapja tappenzen vagyok és azóta sokkal nyugodtabbnak érzem magam, kiegyensúlyozottnak. Nyilván messze van még mire újra vissza kell mennem dolgozni, de most azt érzem hogy nem is akarok, egy porcikám se kívánja.

Viszont egyszerűen nem tudom hogy mi másba foghatnek. 3 vegzettsegem van, mindhárom egészségügyi, ezen a szektoron kívül nem megyek vele semmire, mintha nem is lenne. De már nem akarok emberekkel foglalkozni. Azt szeretném ha csak kollégáim lennének de külsős emberekkel max kevéssel kellene bajlodnom.

Nyilván közel a 30hoz egy egyetemhez, foiskolahoz már nem érzek magamban erőt, de nem tudom merre induljak el.

Allashirdeteseket nézegetve kB az alábbi lehetőségek vannak vegzettseg nélkül:kasszás, pultos, betanitott munkás.

Vegzettseggel: IT, mérnök.

Egyszerűen ötletem sincs hogyan és merre tovább. Volt valaki hasonló szituációban?

júl. 30. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Maradj otthon egy ideig a gyerekkel, feltöltődsz, és menj vissza az egészségügybe. Rigolyás emberek más munkahelyeken is vannak.
júl. 30. 16:51
 2/6 A kérdező kommentje:

2 éves kora után visszamennék dolgozni, mivel inkább most dolgoznék mint nyugdíj előtt.

Az egy dolog hogy feltöltődök, de ez csak egy időre elég. 3 év alatt kicsinalt ez a munkahely, hogy bírnék ki még 30at?

Tudom hogy mindenhol vannak rigolyas emberek, ezért nem is mennék kasszasnak, mert tisztában vagyok vele hogy ezek az emberek boltba is járnak pl.

De azért vannak olyan munkák ahol nem napi 50 különböző emberrel találkozol.

júl. 30. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell tudnod, hogy a végzettséged milyen szektorban / munkakörben lehet még releváns. Azért a legtöbb végzettséggel többféle munkakört is el lehet látni.
júl. 30. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vállalj még több gyereket és legyél főállású anya.
júl. 30. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Magánpraxis?
júl. 30. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:
80%
Leginkább azt tudom javasolni, hogy menj el egy karrier tanácsadóhoz.
júl. 30. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!