Mit lehet abban az esetben kezdeni, ha egyszerűen sehogy sem találok munkát?
1, Nézesd meg valakivel az önéletrajzod, hátha fel lehetne dobni valamivel
2, Pl állásbörzéken lehet próbainterjúzni, próbálj ki egy ilyet, hátha segítenek abban hogy jobban el tudd adni magad
3, Vállalj el kb bármilyen munkát. Én mérnöki diplomával pékségben dolgoztam, mert engem szüleim nem tartottak el az után, hogy befejeztem a sulit
4, Emellett folyamatosan nézz munkát, intejúzz
5, Ha valóban teljesen piacképtelen a diplomád, kezdj el valami mást tanulni. Akár munka mellett is, levelezőn, vagy tanfolyamként.
És te hogy kerültél be egy pékségbe? Engem hasonló helyekre be sem hívnak..
Ekkora trében és ennyi idősen szerintem ha tetszik ha nem érdemes lenne lejjebb adnod.
Én 17 évig vezettem cégeket.
15-20 fős alkalmazotti gárda,magas életszínvonal stb...de a korona hiszti mindenkit csődbe vitt.
Úgyhogy egy raktárban vezetek targoncát amíg lemegy ez a baromság már végre.
Ja és az összes munkatársam gyakorlatilag ugyanilyen okból van ott.
Elpakolászik mindenki,közben meg ugyanúgy járkálnak állásinterjúkra normális melókra.
Ezt meg te is megteheted.
8 órás könnyű fizikai munka,kapsz érte 200-230 körül ez a semmitől pont 230al több.
"Nem akarok én már semmilyen szakmát tanulni".
Képezni magad, és fejlődni, új ismereteket szerezni soha nem késő. Sőt! Még értékesebbé tesz, ha több mindenhez értesz, azaz több mindent lehet rád bízni.
A kérdésedre a válasz, és a kiemelt mondatod fényében a te esetedben nincs más, mint "élősködni" a szülőkön, és várni még csődbe megy az egyébként sem sikeres életed. Ugyanis, ha a kitanult szakmáddal nem tudsz elhelyezkedni, akkor újat kell tanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!