Beteges mértékű klikkesedés van a munkahelyemen, mit lehet tenni?
Egy kis 30 fős irodában dolgozok, ahol 6-an vagyunk egy munkakörben. Ebből 4 ember olyan mértékben összetart, hogy az már zavaró. Egész nap egymással chat-elnek, akkor is ha valaki nincs bent az irodában. Egymást hívogatják, bármilyen különösebb ok nélkül. A szabadnapos kolléga képes bejönni kávézgatni és cigizgetni, hogy a többiekkel legyen. Ha valaki végez, még bent van munka után órákig hogy beszélgessen. Ezek négyen betegesen lesik egymás minden mozzanatát, hogy együtt lehessenek. Kb. heti 4-szer együtt is buliznak, lerészegedésig.
És ami vicces, hogy kb. fél éve jöttek a cégünkhöz mind a négyen. Tehát relatíve újak. És mégis bennfenteskednek, ők minden pletykát jobban tudnak mint mi öregek, akik már ott dolgozunk 15 éve.
Engem is próbáltak "bevenni" a klikkjükbe az elején, de én a családommal, barátaimmal nem vagyok ennyit együtt sülve-főve. És gyorsan ki is estem a körükből. Mit lehet tenni? Iszonyatosan abszurd az egész szitu. Frusztrál, hogy én vagyok a régi motoros, és kb. én érzem magam kívülállónak a cégnél.
Amúgy mindannyian 35 és 45 közötti férfiak vagyunk.
Mert nincs szövegértésed, első!
Olvasd el még egyszer, lassan, hangosan!
#2:
De azért le nem írnád, vagy segítenél valamit a kérdezőnek, ugye, persze a másik válaszolónak bezzeg be tudsz szólogatni, okostojás.
Istenem, méghogy semmi olyat nem írt, ami probléma számára!!
Idézem:
"És gyorsan ki is estem a körükből. Mit lehet tenni? Iszonyatosan abszurd az egész szitu. Frusztrál, hogy én vagyok a régi motoros, és kb. én érzem magam kívülállónak a cégnél."
Kétségbeejtő a szövegértésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!