Nagyon gáz, ha valaki a Woltnál futárkodik?
30 éves hapsi vagyok, nem régen kezdtem el a futárkodást másodállásban.
Tehát van egy állandó állásom, gépkezelő vagyok.
Egyedül élek, nekem ez a futárkodás csak kiegészítésnek kell.
Az oldalon nagyon sokan szidják ezt a melót és gagyinak is tartják a Wolt futárokat.
Tényleg egy gagyi figura lennék?
Úgy ismersz meg embereket, hogy közben pénzt is keresel. Ez akkora baj lenne?
Miért számít mások véleménye? Érezd jól magad, válassz olyan melót, amit nem szégyellsz. Vagy ne szégyelld, amit csinálsz.
Dolgozni sosem szégyen.
Én takarítani járok plázákba tanárként.
4
gyere pumpald ki a wc-met akkor kerlek, es tanulj meg sok dolgot mert itt is van azert fura dolog.
Sajnálom, agyhalottak állásajánlatát nem áll módomban elfogadni.
Nincsen gagyi, vagy szégyellnivaló munka. A munka az munka, független a pozíciótól, legyen az akár egy programozó, könyvelő, árufeltöltő, futár vagy takarító.
Általában egy bizonyos értelmi szint felett hidegen hagyja az embereket az ilyesmi. Ha valaki a munka alapján ítéli meg a másikat az a saját nyomora, nem a tiéd.
Én is ismerek nagyon sokféle szakmával/végzettséggel/munkával foglalkozó embert, sosem néztem le vagy különböztettem meg őket hogy na, XY milyen gagyi munkát végez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!