Ennyire rosszat tettem a munkatársamnak?
Balesetet szenvedett, önhibábol. Szerencsére nem sérült meg. A kocsija viszont totálkáros lett, amit az udvaron tárolt. Megakartam vele beszélni a történteket, de nem takáltam otthon.
Az összetört kocsiját megláttam az udvaron letéve. Ekkor mintha hisztéria tört volna ki bennem, hirtelen azt hittem, baleset szemtanúja vagyok. Ösztönből odarohantam, azt gondoltam, valaki beszorult a roncsok közé.
Mindwn erőmmel azon voltam, hogy a vezetőoldalo ajtót lefeszítsem. De végül csak a hátsó abalakot és az utasoldalit törtem be. Senki se ült benne, de én azt láttam, hogy van ott két beszorult sérült.
Zsigerből cselekedtem, már tárcsáztam a 112-t.
Ebben a pillanatban realizálódott csak bennem, higy konkrétan mi zajlik.
Az egész látvány kiváltotta bennem a hisztérikus látást és erőt.
Amikor ez a munkatársam tudomására jutott, majdnem elvert a betört két üveg miatt. Próbáltam csitítani, de csak jött nekem szidva.
Legszívesebben megfizettetne mindent. Nem szól hozzám, a telefonszámom is törölte, a Facebook ismerettséget szintén.
Bennem ösztön kapcsolt be, a segítőfajta.
Hogyan tudnám Neki elmagyarázni?
Meg fog bocsájtani?
Megélted egy 2024-re nagyon is jellemző mese tanulságát:
...S a jó elnyerte méltó büntetését!
Szóval az udvaron van egy totálkáros autó.. te vak vagy, mivel nem látod van e benne valaki vagy sem.. Ezért betörted az üvegét, majd rájöttél, hogy hülye vagy és nincs benne senki.
hagyjuk már, ennyire idióta nem lehetsz.
Igaza van, a totálkáros autójában még több kárt okoztál. Szépen fizesd ki a betört üvegek árát. Máskor meg nyisd ki a szemed és ne hallucinálj.
Eszedbe se jutott, hogy az udvaron álló autó mégis hogy tört totálkárosra.. az udvaron :D
Az se jutott eszedbe, hogy meggyőződj arról, hogy van e benne valaki. Pedig a segítségnyújtásnak ez az első lépése, helyzet felmérése, mentőhívás, majd segítségnyújtás, míg ki nem ér az egység. Tehát te csak akkor törhetted volna be az üveget, miután meggyőződtél, hogy tényleg van bent egy bajbajutott, és hívtál mentőt.
Azt se hiszem el, hogy nem láttál be az üvegen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!