Budapesten az 1 milliós fizetés tényleg átlagosnak számít?
Figyelt kérdés
júl. 20. 21:35
11/22 anonim válasza:
Eleve már ez a szó FIZETÉS...na ez amiből 2024-ben itthon vegetálni lehet, meg 20+ éves kocsikon járni. Ez alól kivétel esetleg az emberek 5%-a max...mert ma vagy van még okosság a munka mellé, vagy lsd fent. Mindegy, hogy fusi, kurválkodás, netes árusítás, piacozás, tőzsde, piramisjáték, bármi, de ma jelenleg ha luxus életet, de legalább is jó életet akarsz magadnak, akkor ne a fix fizu összege érdekeljen, hanem az, mit tudsz mellé rakni. Lehet mínuszolni, de ki kell menni bármelyik városba az utcára, és megnézni, vajon miből gurulnak percente el 30-50 milliós autók az orrod előtt...biztos nem a 6 kilós fixből...kb ennyi
12/22 anonim válasza:
Aki itthon gurulgat 50 millios kocsikkal az mind fonok vagy vallakozo?
13/22 anonim válasza:
1milla?? Még egy munkanélküli is többet kap itt Budapesten.
15/22 anonim válasza:
12@ áááááá dehogy, minimálbérből veszi minden ilyen :) amúgy látom leesett a lényeg abból amit írtam. lehet takarító is a mekiben ha mellé szarrá keresi magát másból. Van ismerősöm aki tűzoltó pár százért, mellé meg havi 2 millát szed össze tisztán másból...ezért írtam azt hogy ott hibázik a kérdés eleve, hogy FIZETÉS a kérdés, nem BEVÉTEL. Száz emberből kb 90 vegetál a "fizetésből" ma itthon kb
16/22 anonim válasza:
Nem. Max. bizonyos munkaköröket nézve.
18/22 anonim válasza:
Bruttóban lehet átlagos. Én is kb ennyit kapok. Nincs diplomám, csak középiskolai végzettségem. Alkalmazottként dolgozom 18 éve egy helyen. Nem vagyok vezető, szakember vagyok. A managerek ennyivel kezdenek, 2-3 milliós bruttóval vannak nálunk, és úgy 10-ből 7 ember vezető beosztású. Ha nem érdekelnének annyira a gépek, az automatika, lehetnék már én is vezető. Az én választásom volt a kisebb bér, de érdekesebb munka.
19/22 anonim válasza:
10 ből 7 vezető beosztású na ez se semmi azért LOL
20/22 anonim válasza:
Simán mondható átlagosnak, bár én 5 éve kerestem kb ennyit, de párom most hoz haza ennél valamivel többet. Bruttóban értve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!