Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit keres nettóban így...

Mennyit keres nettóban így 2023 elején, Budapesten egy pályakezdő krupié?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom ezek általában egy oktatással szoktak kezdődni, majd sikeres vizsga után ajánlanak állást. Jellemzően mennyi körül van most a kezdő bér ebben a konstrukcióban?

2023. jan. 31. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
154 ezer
2023. jan. 31. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Szóval minimálbért?

Akkor azt hiszem nem váltok munkát. :D

2023. jan. 31. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
7%
Dehogy minimál. Alapbér nettó 1m, plusz borravaló dupla ennyi. Szóval havi 3m simán bejön.
2023. jan. 31. 23:34
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Minimalber
2023. febr. 1. 08:21
 5/5 anonim válasza:
84%
Sziasztok én krupié vagyok, tisztázzuk akkor a fizetéseket. A pénz úgy alakul(kaszinótól függően), hogy már a tanfolyam is fizetve van valamilyen formában és ahogy írtad, utána állást is ajánlanak bizonyos kritériumokkal. Az alap fizetés kaszinónként változik, vidéki kaszinóban olyan 400az alap fizu, erre rájönnek a pótlékok, plusz a jatt. Olyan 500körül van a teljes. De ez nyilvánvalóan nagyban függ a mozgóbérektől. Ha feljebb jutsz a ranglétrán, ennek a többszörösét is meg tudod keresni és rajtad áll, hogy milyen gyorsan éred el a fokozatokat.
2023. febr. 21. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!