Hogy lehet bejutni nagy céghez?
Lehet hülye kérdés, de én is szeretnék egy stabil, jól kereső munkahelyet.. Kisvállalati környezetben már volt részem, és konkrétan ott sporoltak rajtam, ahol csak lehetett. Már lassan azt is megmondták hány WC-papír kockát téphetek le a gurigáról.. Az meg hogy rongálták a szemem, mert nem akartak villanyt kapcsolni szinte már méllékes...
Miért csak ismeretséggel (rokoni, baráti kapcsolatokkal) rendelkező embereket vesznek fel a nagyvállalatok? ..
Már szinte kétségbe vagyok esve..
#9: Mint írtam, nem jár a keksz anyunak (vagyis nem ezért, sok másért igen), a szülőhelyemtől 100 km-re saját erőből találtam állást és építettem karriert picsogás helyett.
Vajon a harmadik bekezdésre miért nem reagáltál? Csak nem ott van a kutya elásva?
soft skill, képzed magad: segítek: kicsit húzós az ára.
Képzések drágák, az ingyeneseket kiröhögik.
Egyéb soft skill még a drága sportok, drága hobbik, amik bizonyítják hogy a megfelelő társaságan vagy, mert itt nem az a lényeg hogy tudsz e emberekkel kommunikálni, hanem hogy elitebb körökben mozogsz e. Csak ezeket így szépen elkenik virágnyelven. Aztán ezt a célt szolgálják a nyaraláson ellőtt fotók, mint bizonyíték. Mondjuk ezeknek kb semmi köze nincsen a szakmai tudáshoz, se a csapatmunkához, de így van előadva.
16: miről beszélsz. Annyit ültel HO-ban, hogy egy egyszerű szöveg megértése is nehezedre esik?
Rohadt nagy igény van egészségügyi, szociális szakemberekre, IT szakamberekre ( azt is inkább a 42-bol, már ha tudod mi az), oktató ( nem az a pl germanisztikas de meg németül megszólalni sem tudok lúzer), folytassam meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!