Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet bejutni nagy céghez?

Hogy lehet bejutni nagy céghez?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés, de én is szeretnék egy stabil, jól kereső munkahelyet.. Kisvállalati környezetben már volt részem, és konkrétan ott sporoltak rajtam, ahol csak lehetett. Már lassan azt is megmondták hány WC-papír kockát téphetek le a gurigáról.. Az meg hogy rongálták a szemem, mert nem akartak villanyt kapcsolni szinte már méllékes...

Miért csak ismeretséggel (rokoni, baráti kapcsolatokkal) rendelkező embereket vesznek fel a nagyvállalatok? ..

Már szinte kétségbe vagyok esve..

júl. 20. 17:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#9: Mint írtam, nem jár a keksz anyunak (vagyis nem ezért, sok másért igen), a szülőhelyemtől 100 km-re saját erőből találtam állást és építettem karriert picsogás helyett.

Vajon a harmadik bekezdésre miért nem reagáltál? Csak nem ott van a kutya elásva?

júl. 20. 22:21
 12/21 anonim ***** válasza:

soft skill, képzed magad: segítek: kicsit húzós az ára.

Képzések drágák, az ingyeneseket kiröhögik.

Egyéb soft skill még a drága sportok, drága hobbik, amik bizonyítják hogy a megfelelő társaságan vagy, mert itt nem az a lényeg hogy tudsz e emberekkel kommunikálni, hanem hogy elitebb körökben mozogsz e. Csak ezeket így szépen elkenik virágnyelven. Aztán ezt a célt szolgálják a nyaraláson ellőtt fotók, mint bizonyíték. Mondjuk ezeknek kb semmi köze nincsen a szakmai tudáshoz, se a csapatmunkához, de így van előadva.

júl. 22. 18:05
 13/21 anonim ***** válasza:
Nagy cégekhez? Úgy érted ezekhez az ssc-s szerencsétlenekhez? Akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy a klíma be van kapcsolva vagy nyitva van az ablak? Mi lesz veletek, ha Magyarország túl drága lesz ezeknek a cégeknek? Ez a sok piperkoc semmittevo hova fog szaladni vajon? Mert a munkát nem ismerik. De legalább van gyümölcsnap a céges kondi mellé 🤪🤪🤪 csak annyira ostobák H nem veszik észre, hogy a cég teljesen magahozw lancolja őket. Addig örülj, ameddig ilyen pocegodorben nem dolgozol. :D semmi értelme a munkajuknak. Egy AI megcsinalna....
júl. 22. 21:23
 14/21 anonim ***** válasza:
13 Miről beszélsz, de hát home office van többnyire, néha be kell menni. Kis cégeknél semmi nincs ott kell ingyen pszichológust meg ingyen kabarészínészt játszani a fönöknek, muszáj bezarándokolni minden nap az irodába.
júl. 22. 21:28
 15/21 anonim ***** válasza:
14: ja igen, home Officeban is csináljátok a semmit. Wow. Nem munka továbbra sem. Nem tudom mit bszakodnak veletek. Inkább mennétek hianyagazatot kitanulni, annak lenne értelme.
júl. 22. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Na mi a hiányágazat, mindig épp amiből tanfolyamot tartasz és ezekből élsz? Vagy tényleg tudsz valamit?
júl. 22. 21:34
 17/21 anonim ***** válasza:

16: miről beszélsz. Annyit ültel HO-ban, hogy egy egyszerű szöveg megértése is nehezedre esik?

Rohadt nagy igény van egészségügyi, szociális szakemberekre, IT szakamberekre ( azt is inkább a 42-bol, már ha tudod mi az), oktató ( nem az a pl germanisztikas de meg németül megszólalni sem tudok lúzer), folytassam meg?

júl. 22. 21:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Hogyne, folytasd, de az it-vel nem értek egyet mert bejunioroztátok az egész országot aztán most ők is a mekiben kötnek ki. A 42-t remélem megmondja a google, de ha van kedved azt is leírhatod.
júl. 22. 21:41
 19/21 anonim ***** válasza:
A 42-re egy kormányrendelet jött ki, arra gondolsz vagy kérdezgessem még a google-t?
júl. 22. 21:44
 20/21 anonim ***** válasza:
42: Coding school
júl. 23. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!