Nem túl jó a helyzetem?
29 éves férfi vagyok.
Rendesen jártam iskolába , érettségiztem is. Az iskolába voltak beilleszkedési problémáim, szorongás, szociális fóbia.
Az iskola után nem akartam dolgozni menni sokkal jobb volt otthon. Tanultam OKJ logisztikai tanfolyamot. Aztán teltek az évek és csak a passzivitás nem mentem dolgozni , most ott tartok hogy 29 évesen van kb 3 hónap munkavoszonyom ami nagyon kevés ilyen korban.
A szüleim tartanak el most is.
Nekem a szüleim tanult diplomás emberek nekik jó munkájuk van.
Megmondom őszintén hogy semmi kedvem elmenni egy szalag munkára 2 vagy 3 műszakban az olyan lehangoló lehet. Kétkezi szakmát nem akarok tanulni ott dolgozni kell mint az állat.
Főiskolára kevés vagyok.
Talán a Vagyonőr tanfolyam amihez most lenne egy kicsit kedvem.
Talán valamilyen irodai adminisztrációs munkát el tudnék képzelni ahol azért nem kell nagyon sokat dolgozni.
Nber, egy volt kollegàm a logisztikus okj-vel kamionok európabéli fuvarszervezését csinàlja.
Raktàrosnak is simàn elmehetsz, bàr ahhoz egy targoncàs végzettség nem àrtana.
Milyen jogsid van?
"Nem túl jó a helyzetem?"
Nagyon jó helyzetben vagy, mert van olyan marha, aki eltart 29 évesen.
4
Azt már megválaszolta saját maga: "A szüleim tartanak el most is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!