Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csak én utálom ha munkahelyen...

Csak én utálom ha munkahelyen megdicsérnek a kollégák?

Figyelt kérdés
Bármi apró változás van rajtam, egyből kiszúrják és jönnek oda jópofizni, ha nincs rajtam smink, ha egy kiló van, ha be van fonva a hajam, ha bármi változás van mint alap esetben jönnek és játsszák magukat. Nekem valahogy nem megy ez a színészkedés és nagyon taszít ez, én sose tudnék senkit megdicsérni mert azzal azt sugárzom, hogy engem érdekel ahogy kinéz.
júl. 16. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

Ahogy az iskola sem, de attól miért lenne gáz ha valaki megpróbál ismerkedni?

júl. 16. 19:41
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Ha én lennék a kollégád és tudnám, hogy ez van a fejedben, onnantól kezdve direkt arra tennék megjegyzéseket, ha épp valami iszonyú szarul néz ki rajtad.

Bármilyen meglepő, természetes reakció, hogy kommentáljuk azt, ami tetszik. Nyilván van egy szint, ami már problémás, ellenkező neműek közötti dolgok, amik félreértéseket szülhetnek pl. De aki kiakad azon, ha megdicsérik a frizuráját, az ne menjen emberek közé inkább.

júl. 16. 19:43
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Azt dicsérik hogy milyen hatékony rabszolga vagy.
júl. 16. 23:09
 14/14 anonim ***** válasza:
47%

"attól miért lenne gáz ha valaki megpróbál ismerkedni?"

Mert onnantól minden kínos lesz. És nem mindenki tud azonnal új munkát találni.

Meg kéne tanulni, hogy a világ nem arra van, hogy megpróbáld mindenkibe beledugni a faszod, aki tetszik.

"természetes reakció, hogy kommentáljuk azt, ami tetszik"

Erről szeretnék valami linket, hogy bepofázni természetes reakció.

júl. 17. 10:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!