A legextrémebb kirúgások a munkahelyről?
Figyelt kérdés
júl. 12. 17:13
1/7 anonim válasza:
2 év után felsorolt a főnököm 3 olyan nevetséges indokot (amit mindenki csinál). Ennek ellenére nincs probléma a munkámmal, de nem hosszabítsa meg a szerződést. Valójában nem bírta a képem, mert nem nyaltam be neki a gyerekeskedéseire + nem hatott meg az, mikor ordibált velem valamiért ami neki éppen nem tetszett ám semmi rosz nem volt benne.
2/7 A kérdező kommentje:
Engem azért rúgtak ki, mert nem voltam csapatjátékos. Hogy ez mit jelent 4 nap utáni munkavégzésnél? Nem adtak öltőzőszekrényt, egy konyhában kellett átöltöznöm a fiúk előtt, és ennyi! Egy picsa, aki hatalmat kapott és élvezte a kirugásokat! Sajnos haloottam, hogy erről beszél, hogy mindenkit ki kell rúgni!
júl. 12. 17:47
3/7 anonim válasza:
Atyaég!
Mondjuk ahol fiúk előtt kellett volna @töltöznöm, onnan magamtól jöttem volna el, de azonnal.
4/7 anonim válasza:
4 nap recepciós munka után: ferdén szkennelek ….. 🤦🏼♀️
Kereken 3 percükbe telt volna megmutatni, hogy szkenneljek egyenesen….
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom!
júl. 14. 16:00
6/7 anonim válasza:
/5 köszönöm, de nem érdemes sajnálni ;))
Ha ilyen a főnök jobb, hogy nem maradtam. Sokkal normálisabb helyem van azóta ;))
7/7 anonim válasza:
2 extrém szituról tudok.
1. Fickó nem figyelt oda az instrukciókra, és több ezer eurós kárt okozott a cégnek.
2. Egyik kolléga lespiclizte a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!