A kisfőnökök nagy része miért egy rabszolgahajcsár?
Figyelt kérdés
Dolgoztam gyárban, irodán, tanárként, étteremben, áruházban.
Voltak gonosz nagyfőnökök, de a többsége korrekt volt vagy néha kimondottan rendes.
Viszont a csoportvezetők, műszakvezetők nagy része egy sznob volt, pletykás viselkedés, ha nekik kell betanítani, nem teszik jól.
2024. júl. 10. 18:17
2/10 anonim válasza:
Mert féltik a tyúkszaros állásukat, ezért képesek ájulásig hajszolni a csapatukat. Csak hogy nagyon meg legyen elégedve velük a nagyfőnök.
3/10 A kérdező kommentje:
De felesleges.
2024. júl. 10. 18:25
4/10 anonim válasza:
A nagyfőnök mutatkozhat rendesnek, a piszkos munkát kiadja a kisebb főnöknek.
5/10 anonim válasza:
Olyanok mint a kápók a koncentrációs táborokban.
6/10 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. Az én főnökeim többsége rendes és emberséges volt, nem csak "nem láttam", hogy nem az. De ahhoz az kellett, hogy dolgozzon mindenki. Ha nem dolgoztak, persze, hogy volt odacsapott.
2024. júl. 10. 18:31
8/10 anonim válasza:
Nálunk én vagyok az egyik, de hagyok mindenkit nyugodtan dolgozni. Nem segítene, hogy folyton csesztetek valakit. Max megmutatom hol hibázott és mi lett a következménye. Ennyi. Meg persze elmondom mit és hogy kéne, úgy talán elkerüljük legközelebb.
9/10 anonim válasza:
mert ezt várják el fentről és ugye nem harapunk abba a kézbe amelyik az ételt adja.
10/10 anonim válasza:
Teljesítménykényszer.
Pillanatok alatt lecserélik bármelyik kisfőnököt, ha úgy ítélik meg, hogy nem érvényesíti hatékonyan a cégérdeket.
Speciel, szerencsésnek mondhatom magam, mert bár van az irányomba is egy követelményrendszer a közvetlen főnököm részéről, de akármi is (nem) történik, meg tud maradni minden beosztottjával embernek!
2024-ben ritka kincs az ilyen mentalitású főnök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!