Rabszolgahajcsár főnöknél dolgoztál már?
Árukiadó munkakörbe jelentkeztem, tegnap voltam próbanapon
ma sepregetnem, pakolnom kellett.
10 perce ha leülhettem délben egy szendvicst megenni, erre a Főnök " mivan elféradtál... "
És egész nap kritizált, ne úgy seperjek mert felverem a port...
Ez nem állás hanem munkahely...
így fogjam azt úgy fogjam...
És a másik dolog, hogy minden bevan kamerázva és telefonon nézi egyfolytában.
Reggel már felhívott, látom itt vagy az épület előtt... én meg csak lestem, honnan tudja, mikor senki nem volt ott...
------
Nekem a fő bajom azzal van, hogy egész nap állni kellett, és a térdeim ezt nem nagyon bírják.
Igen sajnos.
Nemzetközi furgonos sofőr voltam. Ha bővebben érdekel akkor youtubon Szili furgonnal Vlog,ott belátást nyersz kb.
Kalandnak jó volt,kicsit ismerkedni a dolgokkal, de ezt hosszú távon csinálni egészségtelen.
Egy év alatt öregszik az ember 2-3 évet is.
Az a pár óra alvás nem alvás. Megáll az ember alszik 1,5-2 órát,aztán indulás tovább és ez így megy.
Hazaér az ember 2-3 hét után hétvégére kialvatlanul,majd mondhatni végig is alszod a hétvégét kb és már kezdődik minden ellőlről,nem csoda ha ki készül ez miatt is az ember.
Rendszertelen életmód minden szempontból.
Az elején rendes volt a főnök,de aztán egyre többet és többet akart mint a tipikus magyar vállalkozók, persze a fizetés az 💩 is volt és alig emelkedett ha emelkedett.
Mennyen ő éjjel-nappal a 💩-jával kialvatlanul,mert ő a kemény csávó,egy ember termeljen ki mindent nekik mert a többi három furgonra nem talált már hülyét.
Én is végeztem raktárban folyamatos álló munkát,de sokáig nem bírtam,szünetben az a 20 perc ülés nem sok mindet tudott javítani.
Én a helyedben nem dolgoznék tovább ott,ilyen főnök csak megkeseríti az egész napodat,ér ez neked annyit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!