Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális vagyok, hogy az...

Normális vagyok, hogy az irodai munkahelyemet leakarom váltani fizikai szakmunkásra?

Figyelt kérdés
Légkondis irodába ülök, 1-1,5 óràs nyugodt ebédszünetem van, nem szakadok meg a munkába. Rugalmas munkaidőbe akkor megyek és akkor végzek, amikor akarok, viszont úgy érzem, hogy kevés a fizetésem és vállalkozni akarok. Szakmát akarok kitanulni, fejlődni, normális vagyok? Mi van ha megbánom? Lehet az agyamra ment a jólét? Másnak is volt már ilyen az életébe ?

júl. 9. 21:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

2-3 ev mire kitanulsz egy szakmat. Ha gyorstalpalon vegzed el par honap alatt akkor is kell az a 2-3 ev mire belejossz annyira hogy onalloan tudj dolgozni. Egy kis penzt is kell a vallalkozasba fektetni es kiepiteni egy ugyfelkort ami evekig tart.

Ha rugalmas az idobeosztasod akkor masodallasba tudsz valamit csinalni es kesobb eldol hogy erdemes e azzal foglalkozni foallasban vagy maradjon a mostani irodai munka.

júl. 19. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!