Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan jelentkezzek ilyen...

Hogyan jelentkezzek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Egy üzlet Facebookon ennyit írt ki hogy eladót keres. Nincs se email ,se telefonos kontakt. Írjak nekik ott üzenetben ,hogy én tudnék menni vagy mit írjak. Amúgy ez egy kínai bolt. Nagyon kell a munka jobb mint ha 3 műszakban kéne járnom,ha nem vàllik be akkor is mellette kereshetnék màs munkahelyet.
2024. júl. 8. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Írj a hirdetés alá, hogy érdeklne a munka, bővebb információt szeretnél kérni. Megírhatod ugyanezt üzenetben is, bár azt nem biztos, hogy megkapják.
2024. júl. 8. 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

"Amúgy ez egy kínai bolt"

Felejtsd el. Valószínűleg nem bejelentett, szinte tragikusan szar fizetéssel keresnek embert. Ha egy cég arra sem költ pénzt, hogy normális helyre töltsön fel hirdetést akkor az sok jót nem jelent.

2024. júl. 8. 09:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha nem jelent be ez elég hamar kiderül....
2024. júl. 8. 09:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos ahová mostanában vagy csak az a duma van hogy jelentkeznek meg hívni fognak vagy alkalmi bejelentés ott úgy tudom se tb nem jàr meg a nyugdíjba se szàmit bele. Amikor rákérdeztem ott hogy milyen bejelentés lesz nem válaszolta meg a hölgy. Szóval most csak ez az opcióm van még persze folyamatosan jelentkezek helyekre.
2024. júl. 8. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!