Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyen esetben azért nem...

Ilyen esetben azért nem jelentkezik a baràtnő mert tudja neki is vaj van a fején?

Figyelt kérdés
Màr két hete nem jelentkezett.Irtam neki a honap elejen egy utat hogy 10.-ig kell jelentkezni Azt irta addig atgondolja.Ket hete rakerdeztem uzenetben hogy a volt kozos baratnonek nevezzuk Bettinek vannak- e maganeleti gondjai mert idonkent irkal kuldozget valamit vagy ir a nagy baratsagrol,hogy mennyire hianyoznak a beszelgeteseink,hogy mashogy latom a helyzeteket mint o.Persze hianyzik neki hogy kiuritse a lelket,mert ez masrol nem szolt.Zero tisztelet volt az iranyomban a reszerol.Azert hagytam az egeszet. De mar mondtam neki par eve mikor irta hogy bizonyos neki kerulom ot hogy szerintem sose voltunk baratok inkabb csak ismerosok.Vagy jo par honapja is irtam hogy valtoztam nem gondolkodom a regi dolgokon,mikor mrgint felhozott valamit,tehat zartam mindent akkor felhozott egy esemenyt de nem az volt az oka a tavolodasomnak.Azt meg nem fogom a kepebe mondani hogy finoman pofatlan,meg tiszteletlen szemelynek tartom aki ketszinu,rejtetten ironikus mert ezt tartom rola.Ilyennek eltem meg.Nekem ez nem hianyzik vissza az eletembe.Na most a masik baratno Eniko azt mondta nem akar ezzel meg gondolati szinten se foglalkozni par szot azert irtunk errol.Abbol az idoszakbol neki is volt vaj a fejen csak nem ennyi mint a masiknak.Meg o nem volt figyelmetlen,lehetett vele beszelgetni,erdeklodott is.Vele kijeloltem a hatarokat.De azokba a dolgokba amiket B.tett bizonyos modon reszt vett pl.amikor nem koszontott szuletesnapomon tobbszor is akkor o se tette.Ez foleg akkor volt amikor nem volt munkam.Abban meg Eniko volt aki odacelozgatott,hogy mit kepzelnek azok akik nem dolgoznak,hogy elnek.O nem latta,ertette meg mennyit kuzdottem abban az idoszakban es folyamatosan munkat kerestem.Nekik volt sajat gazdasaguk,onnan volt bevetele.Amikor a szakmajaban munkat keresett ket-harom probalkozas utan csuggedten elallt.Nekem nem 2-3 probalkozasom volt hanem lehet legalabb 40 es kozben vegeztem olyan munkat is ami nem volt igazan imponalo.Vagy a levelezo egyetemert is beszologatott rejtetten meg hogy az helyett jobb dolgozni es lass csodat mult szeptemberben o is beirta.En befejeztem ot eve.Ezert is gondolom hogy tudja ha veletlen szoba kerulnenek dolgok hogy ki miben milyen volt ot is erintene.Gondolom most a azert nem jelentkezik.Eddig nem igy volt.Ket hete ez az uzenet utani napon irtam setalunk- e este annyit irt halljuk egymast kesobb egy smiley- val.Azota is halljuk egymast elmeletben...
2024. jún. 16. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Most röviden az a lényeg hogy hárman voltatok barátnők te "összevesztél" Bettivel, Enikő meg Betti mellett állt, így te kerültél "vesztes" pozícióba Betti "helyett"?
2024. jún. 16. 20:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem allt melle,errol a konfliktusrol nem is beszeltem vele.Csak most idovel mivel a masik jar a nyakamra az uzeneteivel rakerdeztem van- e neki maganeleti gondja es azert irkalgat nekem.Sejtem hogy van neki.Es Eniko ettol az egesztol elhatarolodik ami nem baj hogy nem akar partoskodni de nem ok hogy ne jelentkezzen.Mint irtam neki is voltak dolgok a szamlajan abbol az idobol es valoszinu attol tart ha megis elmondanam neki a Betti ugy reszleteit lenne ami ot is erinti...ezert irta nem akar ezzel gondolatban sem foglalkozni
2024. jún. 16. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor Enikő tőled tart, ezért inkább nem foglalkozik Bettivel. Betti meg nem érti hogy Enikő miért tűnt el?
2024. jún. 16. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!