Ez esetben milyen nyelven adjam le az önéletrajzomat?
Figyelt kérdés
Olyan országban, ahol nem az angol a hivatalos nyelv, de az álláshirdetés teljes egészében angolul van meghirdetve.2023. júl. 26. 14:04
1/12 anonim válasza:
Minden esetben angolul add le az életrajzodat (nagyon extrém eseteket leszámítva)
Nekem csak angol életrajzom van és magyar állásokra is azt adom le. Ahol kérnek magyart, oda nem is jelentkezem.
2/12 anonim válasza:
Az álláshirdetésben csak kikötötték, hogy mi a munka nyelve.Én angolul mindenképp írnék egyet, meg ha beszéled az ország hivatalos nyelvét, akkor úgy is.
4/12 anonim válasza:
Ha tudsz az ő nyelvükön, akkor azon is, egyébként pedig egyértelmű, hogy angolul, ha egyszer a hirdetés szövege is angol meg a munkanyelv is az. Miért, akkor milyen nyelven lehetne még???
5/12 A kérdező kommentje:
A munkanyelvről nem írtak egy szót se, de a jelentkezés előtt lehet rákérdezek, hogy mégis mik az elvárásaik. Köszi mindenkinek!
2023. júl. 26. 14:58
6/12 anonim válasza:
Angolul. Itthon sem az angol a hivatalos nyelv, de mégis a legtöbb irodai álláshirdetés angolul van.
Én fejlesztőként mindig mindenhova angol önéletrajzot adok le.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Vajon úgy is jelentkezzek próba szerencse alapon, ha csak angolul beszélek? Követelménynek nincs oda írva másik nyelv ismerete csak az angol.
2023. júl. 26. 15:27
8/12 anonim válasza:
7# Persze. Én most kezdtem el az interjú folyamatot egy olyan német cégnél, ahol a munka nyelve az angol. Ha felvesznek a főnököm egy német férfi lenne.
9/12 anonim válasza:
Persze, mindenképp jelentkezz. Mindig azt mondom, hogy saját magunktól ne vegyük el az esélyt 😎 max nem hívnak be interjúra, de te legalább megpróbáltad.
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2023. júl. 26. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!