A fönökömrol szexualis zaklatassal kapcsolatos pletykkakat hallok, mit lehet tenni?
Nem tudom biztosan, hogy igaz-e a pletyka, de ha igen, akkor en nem akarok egy ilyen emberrel együtt dolgozni, egy irodaban lenni.Par helysegre ül tölem...
A pletyka az, hogy munkaidoben, nyitott ajtonal latta valaki ahogy eppen magahoz nyul!
Mar hallottam tobb mindenkitol is, hogy furcsa üzenetekkel -zaklat- noket.Van akinek meztelen kepeket küldött magarol.
Amit a sajat szememmel is lattam: Azt irta egy kolleganomnek, valamire valaszolva, hogy : "Ügyes kislany!".Es tobbszor is, amikor meetingen voltunk a kolleganommel akinek ezt irta, ilyen furcsan bamulta ot...
Nem ertem, hogy aki(vagy akik) lattak magahoz nyulni miert nem jelentettek fel egybol, es hogyan dolgozhat itt meg mindig.Allami cegrol van szo, de nem magyarorszagon...
Tudom, hoy nem en lattam, es nem engem zaklatott, de nagyon furcsalom, hogy ezt hagyjak az emberek!Ki tudja mit fog meg csinalni, ha ezzel a tettevel csak ugy elegedik??!!Nem a legnagyobb fonokrol van szo, "csak" osztalyvezeto helyettes egyebkent.(kb 50 fos csapat)
Mit lehet ilyenkor tenni?
Szerintetek tenyleg nem gaz, ha valaki a munkahelyen maszturbal, ugy, hogy azt barki meglathatja?!
A 16 eves gyakornok kislany is?!
Mertha tenyleg nagyon kell es elmegy a WCre, hat oke...de ugy, hogy az asztalnal ul, es ott barki elsetalhat, mondom a kiskoru gyakornok is, az gusztustalan!Meg egyebkent is, ha egy felnott latja is meg, a kva anyjat, en hozza basztam volna a kavefozot az biztos!
"A 16 eves gyakornok kislany is?!"
Hát két lehetőség van:
1. valami atombunkerben éltél mostanáig, és még soha nem láttál mai 16 évest
2. a kérdés kamu
Miert lenne kamu a kerdes?
Miert ne lattam volna mai 16 evest?Nem ertem mi az osszefugges...
Arról nem is beszélve, hogy még te magad írtad a kérdésben, hogy nem tudod, igaz-e a pletyka, ehhez képest már tényként kezeled, hogy magához nyúlt és ezt más is láthatja.
Van bizonyíték a pletykára? Meg tudja valaki mutatni az állítólagos meztelen képeket, amiket küldött? Vagy a zaklató üzeneteket? Tanúsítja valaki, hogy tényleg masztutbál az irodájában? Amíg nincs kézzel fogható, vagy szemmel látható bizonyíték ezekre, esetleg tanúvallomás, addig ne adj a pletykákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!