32
Egy bérgyilkos meg lehet,hogy egy megbízással megkeres annyit mint egy gyárban dolgozó egész évben.Vagy még annál is többet...A pénz nem minden.Attól,hogy valamiért jól fizetnek még nem biztos,hogy erkölcsileg helyes...
38
Általában azok hiszik azt, hogy a pénz a minden, akik világ életükben csórók voltak, ezért aztán az élet minden területén jelenlévő sikertelenségüket a csóróságra fogják. Jó példa erre a Felnőtt párkapcsolatok csoport, ahol naponta 3 kérdés születik, hogy "Ha nettó 400 ezret keresek, ne is reménykedjek abban, hogy valaha is lesz nőm?".
Ezzel szemben a valóság az, hogy ha ez az ember nettó 1 milliót keresne, akkor sem kellene a kutyának sem, mert ennek semmi köze a pénzhez. De nyilván egyszerűbb azt mondani, hogy ez a probléma, mint mondjuk gyakorolni egy kis önreflexiót és feltenni a kérdést, hogy mégis mivel vagy több/jobb/okosabb a többi férfinél, amiért érdemes egy nőnek téged választania.
Én 20-as éveim elején nettó 89.000 forintért dolgoztam, mégis volt nőm, most ca. 1.5 milliót keresek, mégis egyedülálló vagyok. Mert ennek semmi köze a pénzhez.
Na mind1, tisztában vagyok vele, hogy hiába magyarázom, mert ahogy írtam, aki világ életében csóró volt, azt nem lehet meggyőzni arról, hogy nem a pénz a minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!