Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Váltanátok munkát vagy mardnátok?

Váltanátok munkát vagy mardnátok?

Figyelt kérdés

A jelenlegi hely mellett szól:

-10 éve itt, stabil cég, nem tudnak már meglepni, jól el tudom végezni a munkám, jó viszony a kollégákkal, full HO 2 éve, normális fizetés (650 nettó+13.,14. fizetés)

Ami ellene szól:

-NAGYON unom, kicsit kezdek kiégni, ugyanazok a típus feladatok, futószalagon mennek a feladatok, semmi kihívás, semmi előrelépési lehetőség

3 éve lett ennyi a fizu+megadták a 14. havit, cserébe meg lett mondva, hogy jó pár évig ne számítsunk fizu emelésre. Nincs cafeteria, semmi egyéb juttatás.

Elég sokat kell érte dolgozni, tehát a napi 8 órát kitölti, nehezebb időszakokban rá is kell húzni(van hogy este 10kor állok fel a géptől, de ez havi 1-2 nap)

Nem tudok normális szabira menni, mert nincs jól megoldva a helyettesítés. Egy hét van évi 2x egyhuzamban, többi ilyen 1-1 nap szabik, ügyintézések.

Ami még fontos, csak érettségim van és nyelvtudásom (3 idegen nyelv, ebből kettőt használok aktívan munkában), amolyan back office, de elég sokrétű munka. Back office, customer service, egy kis logisztika, egy kis készletgazdálkodás,egy kis pénzügy, 3 vállalatirányítási rendszerben is dolgozom és most még bevezetnek egy negyediket. Tehát tapasztalatom, nyelvtudásom van, papírom nincs. Félek így kimenni a munkaerő piacra 35 évesen, de nagyon mehetnékem van.

Ti mit tennétek?

2024. jún. 26. 11:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%
Én 35 évesen váltok karriert és tanulok nyelvet, hogy legyen jobb helyem. Simán váltani fogok, ha találok jobbat mint a mostani.
2024. jún. 26. 17:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Én ennek a feléért sem gürizem át a napot és k.b. ugyanígy veszek ki szabikat, bár nem nehéz a munkám. Ilyen szempontból még mindig jól jártál. Viszont ha tényleg annyira érzed a változás szelét, akkor kezdj nézelődni. Ha találsz, akkor próbálkozz. Tehát 50-50% a helyzet. Én most 35 évesen gondolkodok harmadik szakmán és szeretnék majd új munkahelyet. Egyelőre 2 hónap felmondási idővel nem tudom megtenni, kicsit jobb helyzetbe kéne kerüljek.
2024. jún. 27. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!