Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy koptassam le végre?

Hogy koptassam le végre?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az a problémám hogy a kolléganőm nagyon rám van állva.

Nekem egyáltalán nem jön be, nem szép ennyi az egész és nagyon nyomulós.

Na szóval március óta járok nagyrészt busszal a munkahelyre (15km), kocsival jártam előtte végig csak szervizbe volt és muszáj voltam busszal jönni, azóta is nagyrészt azzal járok heti 1-2x autóval. (spórolok kicsit vele).

Na mióta busszal járok ez a nő állandóan jön oda hozzám már kora reggel a munkahelyen hogy na ma mivel megyünk haza, busszal jöttél vagy kocsival mivel megyünk ma? A buszon is állandóan foglalja nekem a helyet, direkt később szoktam kimenni a buszmegállóba, nincs olyan reggel hogy ne azzal kezdené hogy na ma mivel megyünk haza stb.

Mindig jön ide hozzám beszélgetést kezdeményezni, észre se veszi bocs a kifejezésért hogy le se sz*rom.

A buszon is már egy csomóan szerintem azt hiszik hogy együtt vagyunk (megszokott arcok akikkel mindig együtt utazunk). Már volt aki kérdezte is... Tényleg nem veszi magát észre múltkor már inkább lementem az állomásra és vonattal mentem haza aztán másnap felkérdezett hogy én hova mentem, mivel mentem meg hogy én miért nem várom meg hogy együtt menjünk a buszhoz stb. Én már kezdem unni nagyon és nem akarom megbántani, de úgy látszik nem veszi a lapot.

jún. 19. 15:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%
Valószínűleg ő lesz majd a feleséged...
jún. 19. 16:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

10

Azért csak kulturáltan és határozottan, ne durván.

jún. 19. 16:52
 13/19 anonim ***** válasza:
22%
Szívesen ismerkednék vele.
jún. 19. 17:50
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
Ha foglalja a helyet, akkor ne ülj mellé. Biztos van még hely a buszon, ülj máshova.
jún. 19. 18:03
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne tagadd magad előtt;szereted te azt a lányt.Nagyon bejön neked.
jún. 19. 20:30
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
én meg naivan azt hittem hogy csak fordított helyzetben van ilyen, pasik nem értik csak az egyértelmű jeleket a lekoptatásnál. nem is tudom mit csinálnék ha velem történne hasonló, valószínűleg ezt nem lehet "szépen kezelni" mert bármilyen határozott fellépést bunkóságnak fog hinni :/
jún. 19. 21:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Ezt te rontottad el.

Vigyél magaddal könyvet. Tedd föl tüntetőleg a fülest és hallgass zenét.

jún. 20. 04:08
 18/19 A kérdező kommentje:
Már kerültem, nem ültem mellé munkahelyen is amiket mond, szól hozzám kb mintha megse hallanám... A mai naptól meg elkezdte azt hogy azzal a busszal jár be dolgozni amivel én szoktam jönni.. És utána mikor szállunk le vár engem és jön velem, nem veszi észre komolyan hogy nem érdekel?! Hogy egész úton nem szólok hozzá?! Komolyan már hogy nem veszi észre magát. Nagyon kezd már elegem lenni belőle, a táskám a buszon volt mellettem és már jött oda hogy "oh de rendes vagy hogy foglaltál helyet". Qrvara kezdem már unni és akármit csinálok nem hagy békén
jún. 25. 08:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne legyél néma, mond meg neki a frankót és nyugodt életet kapsz tőle cserébe.
jún. 25. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!