Hogy koptassam le végre?
Sziasztok, az a problémám hogy a kolléganőm nagyon rám van állva.
Nekem egyáltalán nem jön be, nem szép ennyi az egész és nagyon nyomulós.
Na szóval március óta járok nagyrészt busszal a munkahelyre (15km), kocsival jártam előtte végig csak szervizbe volt és muszáj voltam busszal jönni, azóta is nagyrészt azzal járok heti 1-2x autóval. (spórolok kicsit vele).
Na mióta busszal járok ez a nő állandóan jön oda hozzám már kora reggel a munkahelyen hogy na ma mivel megyünk haza, busszal jöttél vagy kocsival mivel megyünk ma? A buszon is állandóan foglalja nekem a helyet, direkt később szoktam kimenni a buszmegállóba, nincs olyan reggel hogy ne azzal kezdené hogy na ma mivel megyünk haza stb.
Mindig jön ide hozzám beszélgetést kezdeményezni, észre se veszi bocs a kifejezésért hogy le se sz*rom.
A buszon is már egy csomóan szerintem azt hiszik hogy együtt vagyunk (megszokott arcok akikkel mindig együtt utazunk). Már volt aki kérdezte is... Tényleg nem veszi magát észre múltkor már inkább lementem az állomásra és vonattal mentem haza aztán másnap felkérdezett hogy én hova mentem, mivel mentem meg hogy én miért nem várom meg hogy együtt menjünk a buszhoz stb. Én már kezdem unni nagyon és nem akarom megbántani, de úgy látszik nem veszi a lapot.
10
Azért csak kulturáltan és határozottan, ne durván.
Ezt te rontottad el.
Vigyél magaddal könyvet. Tedd föl tüntetőleg a fülest és hallgass zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!