Hogy koptassamle, ha csak a puszta lètezèse is irritàl?
Figyelt kérdés
Van egy nàllam időssebb nő, aki 20 mp alatt a plafonon vagyok tölle.kotnyeles, tudàlèkos.Ès ez tènyleg utàlom. nem akarok se bunko lenni, se megbàntani. Nem tehet arról hogy ilyen a termèszete.Főnökösködő, csicskàztató akar lenni, csak hàt az nem jön össze nàllam. Elsőnek szèpen elmondtam, hogy nem kedvelem, nem lesz a baràtom, nem szeretnèk vele beszèlgetni se csalàd se magànèletről, csak munka, ès az is minimàlis.De nem, ez jött.Egyszer kiosztottam, volt 1 hèt nyugalmam... utànna megint ràkezdett. Ès mindig oda megy dolgozni ahol èn vagyok.olyankor kimegyek 1 cigire, de lassan tüdőràkom lesz ez miatt. Eddig napi 1* kaja utàn mentem ki, ma màr 6* voltam kint.Mit tegyek?2021. nov. 3. 10:00
1/6 A kérdező kommentje:
*nem jött össze
2021. nov. 3. 10:03
2/6 anonim válasza:
Aki rendben van magával, az nem elégedetlen másokkal szemben.
4/6 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni. Ignorálni próbáld.
5/6 anonim válasza:
Volt egy ilyen kolléganőm, minden tekintetben távol állt tőlem, egyáltalán nem az én világom volt, és feszt barátkozni akart. Alattomos is volt.
Néha viszont rászántam magam, hogy beszélgessünk, olyankor valahogy én sem idegeltem magam rajta. És akkor egy időre leszállt rólam.
6/6 anonim válasza:
Latványosan vegyed a fejedre a fejhallgatót vagy dugd be a füled, hárha leesik neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!