Akik ilyen időben a napon dolgoznak, hogy védekeznek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mit kéne biztosítson a munkáltató, de bizonyára mindenki tudja, hogy valójában szarnak bele, ha nem tetszik, el lehet menni.2024. jún. 18. 15:34
1/12 anonim válasza:
Nálunk a főnök felérte ésszel, hogy ebéd után nem küldött ki tovább ásni!
Plusz kaptunk délelőttre szódát.
2/12 anonim válasza:
Én ilyenkor az útépítő/aszfaltozó munkásokat szoktam a legjobban megbecsülni, hogy nekik mit kell átélniük...
3/12 anonim válasza:
Naptej. De ugyanúgy mint eddig. Semmit nem ad a főnök.
4/12 anonim válasza:
Hogy kéne védekeznem? Annyi hogy meleg van, több folyadékot iszok. Mikor volt 2007-ben a 42 fokos abszolút melegrekord akkor is toltam a talicskát és lapátoltam a murvát!
5/12 anonim válasza:
Csak az anyám asszony katonái nem bírják ha nyáron süt egy kicsit a nap.
6/12 Tatyó válasza:
Ennél melegebb időben kellett tetőt bontanunk, én folyamatosan vizeztem a pólóm, és vizes rongy volt a fejemre kötve is. Másnap még melegebb volt, jöttek az ácsok és minden ilyesmi nélkül nevetgélve dolgoztak... van aki bírja.
8/12 anonim válasza:
Napvédő, rengeteg víz ivás, amikor csak lehet árnyékba húzódás pl 1-2 perces holtidőkben is sokat számít ha nem tűz telibe ha épp nem muszáj. Széles karimájú kalap, amit nem árt vízzel hűteni, esetleg a pólót szintén. Illetve láttam jégakkuval ellátott kalapokat és mellényeket is, egyfajta aktív hűtés. Alkohol, koffein és egyéb vízhajtók kerülése, könnyű ételek, csípős ételek mellőzése.
9/12 anonim válasza:
Sehogy, majd csodálkoznak, ha 40 évesen bőrrákosak lesznek.
10/12 anonim válasza:
Sokkal jobb a meleg iránti toleranciám, mint a hideggel szemben. Vizet az év minden szakában viszek magammal, de ilyenkor sokkal többet, mint ami szükséges és elfogy, és akkor is iszok, ha nem vagyok szomjas, csak eszembe jut. Ezen kívül baseball sapka, vagy kendő a fejemre, meg reggel bekenem a - még - hullafehér bőrömet naptejjel.
Nálunk vizet mondjuk adnak, és sapkát is, ha te nem hoztál, de én jobban szeretem a sajátomat használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!