Lányok, nők hogy védekeznétek ha valaki rátok tamadna?
Attól függ, hogy milyenek az erőviszonyok/mi van körülöttem. Meg hogy miért támad rám.
Attól, hogy nincs nálam semmi, még agyonbaszkodhatom egy kilazult térkővel például.
Vagy kinyomhatom a szemét.
Sokat gondolkodtam azon, hogy mit tennék, ha valaki megpróbálna megerőszakolni, szerintem leharapnám a faszát.
De ez majd csak akkor derül ki, ha ott leszek, az adrenalin hatása alatt, amit meg nem szeretnék, szóval...
Nálam sokszor volt sokkoló, meg gázspray is. Kétszer támadtak meg, sosem jutottak eszembe a nálam lévő fegyverek, egyszer a zsebembe nyúlva a kulccsomómmal kezdtem feltépni a támadó bőrét, a másik alkalommal még az is a táskámban volt, szóval rámarkoltam a késre, amit rám fogott (ami így mélyen belevágott a bőrömbe, de akkor azt az adrenalinfröccs miatt meg se éreztem), kifordítottam a kezéből, ettől meglepődött, hogy most már nálam van, és elment.
Bementem az ügyeletre, hogy varrják össze a tenyerem, ott kérdezték, hogy ez hogy történt, és mondtam el nekik az egészet, így ebből rendőrségi ügy lett, mert hivatalból értesíteni kellett őket. A másik esetről nem tud senki kettőnkön kívül.
Nem vagyok amúgy nagydarab, kifejezetten vékonynak számítok, emiatt gyakran be is kóstolnak, viszont rendszeresen edzek, viszonylag erős vagyok a termetemhez képest. Általában egy catcallingban, vagy beszólásban kimerül a bekóstolás, csak kettő ilyen eset volt a múltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!