Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Teljes döntésképtelenség...

Teljes döntésképtelenség egyszerűen nem tudom mi lenne a jó vàlasztàs?

Figyelt kérdés
Szóval egy ideje munkakeresésben vagyok viszont eddig amik voltak helyeim teljesen elvették az önbizalmam ráadàsul nem egyszer volt , hogy a bejelentéssel visszaéltek vagy alkalmiban voltam. Voltak nagyon depis mélypontjaim. Viszont most nagyon sok helyről kapok interjúra vagy próbamunkàra hívást. Csak az a próbléma hogy egyrészt szeretnék természetesen elhelyezkedni ,de ott van az önbizalomhiâny meg persze hogy az ,hogy örülnöm kéne ,de minnél jobban jönnek a visszajelzések én egyrészt nem tudom hogy mi lenne az ,amit hagyni kéne és mi az ami nem àtverős lesz. Szeretnék most màr tényleg a sok szar utàn normàl bejelentett helyet. Màsrészt meg nem érzem magam jó formàban egyszerűen kezdek megfàradni pedig most kéne még több energiát illetve jobb formàmat mutatni, de nem megy. Jeleztek olyan helyről,ami heti 3-4 nap pàr óràs,de alkalmi lesz gondolom a bejelentés,van egy kínai bolt ott nem tudok egyelőre sok mindent ,de nem hinném hogy sok jóra számíthatok,illetve van a lakóhelyemtől kb 30-40 perc buszutra egy tejivó,ahol lehet ,hogy nagyon kell ember ,mert felvetették ,hogy egy műszakban is dolgozhatnàk nekik itt kb az egész napom rà megy valószínűleg a hétvégém szabad lenne...és vannak helyben gyárak folyamatosan hívogatnak a közvetitők tesztiràs miatt főként 2-3 műszak,nyilván itt bejelentés van a fizu nem nagy úgy ,hogy műszakozni kell. A posta ami azt jelezte ,hogy nem kerültem be a kiválasztásba és a dm-nél sem jutok soha be interjúra. A màsik hely pedig 2-3 hónaponta új eladót keres gondolom megvárja a cég a próbaidőt és folyamat kirúgja a munkavàllalót. Van egy nyelvsuli ,ahová most ügyfélszolgálatra keresnek azonnali belépőt oda most fogom beadni a jelentkezésem. Szóval ti hogy csinàltàtok végig ezt az időszakot vagy hogy szelektáltatok,ha több helyre sikerült felvételt nyerni?
jún. 18. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
Gondolom nem valami nagy végzettséged lehet. Nem írtad, hogy hol laksz, valami faluban, vagy város? Ami fontos, hogy bejelentett munka legyen, ha nem is 8 órás sikerül, hanem részmunkaidő nekem az is jó lenne, ha mellette tudnék keresgélni, amíg meg nem találom a megfelelőt. Ahol 2-3 havonta keresnek embert az nekem felejtős lenne.
jún. 18. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:

A nagyobb cégek, meg a szellemi munkák (pl. nyelvsuli) valószínűleg bejelentettek és korrektek. Hogy dolgozni kell, meg nem nagy a fizetés, az más kérdés. Valamit valamiért. A kisboltok, vendéglátás meg Jóska és Pista Kft-k. valószínűbb, hogy szürkéznek/feketéznek, és ez általában együtt jár azzal, hogy nem korrektek. Ha folyton új embert keresnek, az valóban gyanús. A kínait messze kerülném.

Egyébként az interjún, vagy még előtte, világossá kell tenni, hogy mit és hogyan adnak. Be vagy jelentve vagy sem, napi vagy nem napi. És amíg nincs munkaszerződés (ha nem napi), nem kell felvenni a munkát. Menet közben, bármi gyanús, Ügyfélkapun megnézed. Max néhány hét átfutási idő után meg kell jelenni a bejelentésnek, a napinak is.

De ne csüggedj, az egy jó jel, hogy sok helyről keresnek. Vannak (pl. én), akiknek csak alig pár helyről vakkantanak vissza. És érdemes lehet várni akár pár hónapot is (ha megengedheted magadnak) egy jó lehetőségre. Ne a pillanatnyi kilátástalanság határozza meg a hangulatod, hanem a lehetséges pozitív jövőkép! Egy ilyen kisugárzású jelöltnek nagyobb sikere van az interjúkon is.

jún. 19. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!