Mihez kezdhet az akit még putri gyárakba se akarnak felvenni?
@ 08:17
Ezt is tapasztaltam én is.
Mikor egy nagy fluktuációjú helyre oda hoz a munkaerőkölcsönző részben nehéz fizikai munkára egy olyan testi fogyatékost, aki egyértelműen alkalmatlan arra a munkára, csak hogy tudja hozni a számokat, hogy ő hozta a havi x új belépőt...
Dolgoztam gyárban 4 évig. Az egyik indok, amiért eljöttem, hogy túl sok volt az ilyen igazi igénytelen, legalja, éjsötét kolega, akiknek annyi volt a lényeg, hogy legyen pénze piára meg cigire. Egyesek kb. a nevüket nem tudták helyesen leírni. Szó szerint bárkit felvettek, erősen kétlem, hogy pont téged ne vegyenek fel.
De, kérdésedre válaszolva ugyan azt tudom mondani, mint az előző válaszolók, fejleszd magad!
#19 munkásszállóba legfeljebb egy vonatjegy kell, az meg akármilyen messze is van, 4999 forint, 2-3 doboz cigi ára.
Mivel a kérdező gondolom valami 20 éves foga(lma)tlan kölyök, a válaszom releváns, de nyugodtan pontozzon le mindenki, aki csak kifogást keres, nem megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!