Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mihez kezdhet az akit még...

Mihez kezdhet az akit még putri gyárakba se akarnak felvenni?

Figyelt kérdés
2024. jún. 18. 05:11
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
7%
hat hacsaj az illeto kkor talaljon egy tamogatot. Ha meg ferfi...keregessen aluljaroban. Szivesen! Kovetkezo kerdes !
2024. jún. 18. 06:43
 2/31 anonim ***** válasza:
32%
Közmunka... Dehogy is abból nem lehet megélni. Hát folyamatosan nézni kell a neten a lehetőségeket. Elmenni munkahelyekre és érdeklődni hogy van e felvétel. De most nehéz találni melót mert sok a munkanélküli...Én is nehezen találtam tavaly...Ez van sajna.
2024. jún. 18. 06:54
 3/31 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom elképzelni miért nem vesznek fel? Sok a munkanélküli? Munkaerő hiány van, kevés az ember aki hajlandó dolgozni. Ezért kell ázsiából hozni a gyárakba a munkás kezeket.

Nem tudod megugrani azt a szintet, amit egy random bevándorló tud? Beszélsz magyarul, tudsz írni, ez már előny.

2024. jún. 18. 07:01
 4/31 anonim ***** válasza:
89%

"De most nehéz találni melót mert sok a munkanélküli"

Ahol én dolgozom ott csomó szabad pozíció van gyári operátornak.

Persze nyilván gyári munka, meg három műszak meg nincs szabad hétvége, de nem is garantált bérminimumot keresel. De érthetően hogy vannak akiknek ez nem fekszik, úgyhogy előadják hogy jaj nincs munka, meg nem veszik fel őket sehova.

2024. jún. 18. 07:11
 5/31 anonim ***** válasza:
2%
4-es, de gondolom, te nem az ország keleti felén laksz.
2024. jún. 18. 07:12
 6/31 anonim ***** válasza:
89%
Dél-Alföld.
2024. jún. 18. 07:14
 7/31 anonim ***** válasza:
78%
Jelentkezzen normalis helyekre. Ez jel hogy nem gyárba való.
2024. jún. 18. 07:15
 8/31 anonim ***** válasza:
87%
El kezdhetnéd fejleszteni magát
2024. jún. 18. 07:18
 9/31 anonim ***** válasza:
84%

Hagyjuk a kelet-magyarország dumát, mert én is ott nem találtam melót. Kerestem egy olyan gyári melót, ahol fizették a szállást is, először Móváron, utána Győrben. Ma van egy hitelmentes házam. 11 év alatt, nulláról.

Aki akar, az tud dolgozni, és nem kell leragadni évtizedekig. Ez nem Kambodzsa, vagy Bolívia.

2024. jún. 18. 07:37
 10/31 anonim ***** válasza:
74%

Osztom a 9-es válaszát.

Eddig mindig ezt tapasztaltam embereknél akik jöttek a "sehova nem vesznek fel, nincs munka" dumával, hogy volt munka, csak az embernél volt valami stikli.

2024. jún. 18. 07:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!