3/7 anonim válasza:
A másik kettőhöz képest nyugisabb, de mivel esti és fáradt vagy ezért összesítésben az is szar.
4/7 Szolovjov válasza:
Olyan mint a többi. Bár valamelyest valóban enyhítő körülmény, hogy nincsenek bent a TV nézők.
5/7 anonim válasza:
Nálunk pl. éjszaka gyakrabban van szünet, mint nappalosban, lehet zenét hallgatni vagy filmet nézni is, a főnökség is lazább, az elvárt pedáns rend és tisztaság is hanyagolva van.
6/7 MolotovPunk válasza:
Én árufeltöltőként dolgozom, egyáltalán nem jó, régebben sokat dolgoztam éjszakai műszakban, volt hogy 6 napot is folyamatosan. Gyorsan telik az idő, de fáradt vagy és emellett sok is a meló. Szerencsére már nagyon ritkán éjszakázom, akkor is max 1 napot, nem is hiányzik az éjszakázás nekem, nagyon fárasztó. Számomra sokkal jobb a délutános műszak, nem kell korán kelnem, de sokáig fent is tudok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!