Gyárakban szellemi munka miért nincsen 3 műszakban?
Figyelt kérdés
Bármi ami fizikai az olyan fontos hogy azt csak három vagy folyamatos műszakban lehet, de érdekes módon bármilyen szellemi munka az ráér hétfő reggelig.
Én dolgoztam szellemi munkát 3 műszakban, tehát a "bármilyen" máris nem igaz.
2022. aug. 7. 21:18
2/18 anonim válasza:
Örülj neki hogy nem kell műszakozni még abban a munkakörben is.
2022. aug. 7. 21:19
3/18 anonim válasza:
Gyárban nem kell fizikai munkát végezni.
2022. aug. 7. 21:24
4/18 anonim válasza:
Mert a termelesnek mennie kell, ha pl. olyan helyre szallit be ahol just-in-time rendszer van. Vannak helyek ahol a gepsor lealitasa es ujrainditasa onmagaban is tobb oras muvelet, ott sem allnak le.
A HR, a tervezes, a minosegellenorzes, audit, meg a tobbi altalad megvetett 'szellemi' munka raer a kovetkezo munkanapig.
Jah, es kapaszkodj: van olyan hely, nem is egy, ahol szellemi munka megy 2 v. 3 muszakban: IT uzemeltetes, globalis penzugyi szolgatatas, legiiranyitas, stb.
2022. aug. 7. 21:24
5/18 anonim válasza:
Na még csak az kéne hogy őket is éjszakáztassák,szerintem köszönik nem kérnek belőle.
Amúgy általában azért nincs mert sok szellemi pozíció nem kell minden pillanatban a termeléshez,meg tudjak oldani 1 műszakban,több műszakhoz több ember is kéne ugye az nem éri meg.
2022. aug. 7. 21:39
6/18 anonim válasza:
Mert a termelés nem állhat meg, sokkal több idő újraindulni, pénzveszteség. Míg mi bármikor le tudjuk tenni a munkát, semmi kár nem származik belőle ha egy reklamációra másnap válaszolok, vagy a HACCP folyamatábrát jövőhéten hitelesíten stb
2022. aug. 7. 22:00
7/18 anonim válasza:
Persze.. még mit nem. Tologatjuk a papírt 8 órában, meg ülünk a feleslegesnél is feleslegesebb meetingeken.. ezt csináljuk éjszaka is? Egyen kefét, aki ezt bevezettetné.
2022. aug. 7. 22:06
8/18 anonim válasza:
Azért érdekes lenne éjjel 3-kor felhívni az üzleti partnert, hogy késik az átutalása, vagy HR-ként interjúztatni hajnali fél 4-kor.:D
2022. aug. 7. 22:12
9/18 anonim válasza:
Így is alig van munkájuk. Múltkor be kellett mennem a munkahelyünkön az irodába és az egyik irodista kiscsaj 20 percig csak egyetlen dokumentumot nyomtatott, a többiek meg nézték és nevettek rajta, meg mondta az egyikük, hogy már lesz vagy 100 példányuk abból az adott dokumentumból, közben adták neki a tanácsokat, hogy egy kicsit nagyítsa ki, most kicsinyítse, most egy kicsit mégis nagyítsa ki...Ezen nem értem, mit kéne 0-24-ben csinálni.
2022. aug. 7. 23:52
10/18 anonim válasza:
Mert más jellegű az eszköz amit használ.
De ahol üzemeltetnek valamit 0-24-ben, ott a szellemiek is bent vannak (IT üzemeltetés, ügyeletes orvos, ilyesmik).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!