Nők munkahelyen szexuális viccet, flörtöt nem vonzó férfiakkal is csinálnak?
Figyelt kérdés
Az egyik pasinak szülinapja volt és vitt be kókuszgolyót, és vagy 7-8 kolléganője viccelődött hogy
"Milyen finomak a golyóid" meg
"Na végre én is megkóstolom a
golyóid"
És így összenevettek, kuncogtak a csajok.
Ilyen szexuális viccet nők csak olyan férfival csinálnak akit mint férfi vonzónak látnak vagy ezt csúnya pasikkal is?
2024. jún. 17. 20:02
2/14 anonim válasza:
Ilyeneket pont hogy vonzó pasikkal nem csinálnak. Mert az minősupne csak szexuális célzatú viccnek az meg nőktől szánalmas is lenne.
3/14 anonim válasza:
Nyilván ezeknek a poénoknak van egy “szexuális” töltete, de ez nem jelenti azt, hogy szándék is van mögötte.
4/14 anonim válasza:
Szerintem pont nincs szexuális töltete. Azért merik csak.
5/14 anonim válasza:
Nekem ha eszembe jut valamilyen poén, vagy feldobják a labdát, akkor kihasználom az alkalmat.
Nekem mindegy, hogy nő vagy férfi kollégánál jut eszembe egy csattanó, illetve férfi kollégánál csúnya-helyes-e. Független teljesen.
Szeretek poenkodni, nem számít kinek célzom.
6/14 anonim válasza:
Kedves 4-es! A “szexuális töltetet”arra értettem, hogy a férfi golyójára utalnak a viccben. Magyarán DE van benne szexuális utalás (töltet). Jesszus. Ez viszont nem jelenti, hogy van a nőkben bármi vonzalom vagy vágy. Ettől még lehet ártalmatlan poén.
7/14 anonim válasza:
A poén az poén. Helyén kell kezelni.
8/14 anonim válasza:
Én semmilyen kollégával nem poénkodok így. Munkahelyen ez tabu.
De az egyikkel összejárok és hatalmasakat szexelünk, otthon😋
9/14 anonim válasza:
#8 Ez mondjuk kőműves brigádban elég ciki.
10/14 anonim válasza:
Ez célzás lehet.Valószínűleg szopogatni akarják a mogyoróidat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!