Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha elment egy kollega és...

Ha elment egy kollega és rámosztják a feladatait, akkor kérhetem hogy jelentsenek akkor be párhuzamban 2 munkakörre és fizessék ki?

Figyelt kérdés

A kollega más munkakörben volt, amit az en munkaköröm mellett kell ellátnom.

Tehát más munkakört is végzek. Ha azt nézzük ingyen mivel a béremen nem változtatnak a munkakörön sem.

#dupla munkahely
2024. jún. 17. 18:45
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
19 de lehet. Fent van a neten munkaügyben millio helyen.
2024. jún. 18. 07:41
 22/26 anonim ***** válasza:
32%
Akkor miért kérdezted meg?
2024. jún. 18. 07:42
 23/26 A kérdező kommentje:

Akkor még nem kerestem neten mikor kiírtam mert azt hittem lesznek válaszok. Es sztem ezzel a munkaado sincs tisztában szoval részletesen kéne felvázolnom hogyan hány orában tud alkalmazni pluszba vagy mi a készenléti munkakör szabalyzata hogy mukodik stb

Valamint a"védelmemben" is nekem kell kérnem azokat is össze kell szednem pl ne kerjenek számon akkor ha lemarad a saját munkám, vagy pl csak 15 után kelljen csinálnom más munkáját vagy csak pentekente pl.

Ezeket nekem kell összeszedni ők nem fogják. Ők azt csinálnák hogy rámzuditanak mindent ingyen

2024. jún. 18. 07:47
 24/26 A kérdező kommentje:
Minden esetben a munkavállalónak kell mindent összeszedni a saját védelmében. Kulonben kihasználják mint a sz.rt. Erről erdeklodtem volna mit hogyan lehetne megoldani.
2024. jún. 18. 07:49
 25/26 anonim ***** válasza:
67%

Nálam is pont ez várható. Úgy lehetne felvenni valakit, ha már mentesítés után teljesen letelik a nyugdíjas munkaviszonya. De addig is kéne valakinek csinálnia, pont fontos feladatkör. Illetve nálunk van olyan szitu, hogy ketten átmeneti álláskörben vannak és két nyugdíjas helyére őket szeretné feltenni a főnökünk. Ami abszolút érthető, csak így fikarcnyival sem leszünk többen és stop van. Nagyon esetleg kikönyöröghetnénk egyet, de akkor rögtön veszélybe kerül a 2 hely. Melyik kézbe harapjunk? A feladatkört én helyettesítem és k.b. csak engem tartanak rá megbízhatónak. Miközben már a saját feladatköröm is nagyon sok, illetve mindenkinek nagyon sok. Folyamatosan vettek el embereket. Fogalmunk nincs, hogy mi lesz.

Egyéb plusz feladatkör vállalásával lehet plusz bevételt szerezni a fizetésre, de az lófranc és igazából nem szabad kötődnie a szervezet feladataihoz. Az a baj, hogy így pedig kötődik. Nem érdekli az országos vezetést, hogy belerokkanunk.

2024. jún. 18. 09:36
 26/26 anonim ***** válasza:
52%

25+

Nagyon gondolkodnék másik munkahelyre, pedig szeretem a csapatot és a főnököt is. Én is szószban hagynám őket. A nagyobb szakmámat nem is teljesen élem itt ki, tudnék menni, és tanulnék is újra. De nem vagyok olyan anyagi helyzetben most, hogy megengedhessem ezt magamnak - felmondási idő miatt. 19-ben megtehettem, vígan elvoltam a járadékból is, most ennyit romlott itt minden.

2024. jún. 18. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!