Ha elment egy kollega és rámosztják a feladatait, akkor kérhetem hogy jelentsenek akkor be párhuzamban 2 munkakörre és fizessék ki?
A kollega más munkakörben volt, amit az en munkaköröm mellett kell ellátnom.
Tehát más munkakört is végzek. Ha azt nézzük ingyen mivel a béremen nem változtatnak a munkakörön sem.
A munkaköröm kell nekik, szoval azt nem közlik, hogy nem kell bejönni. Arra eddig se találtak senkit.
Es nem én arcoskodok, hanem ők.
Nekik kéne ennek a kereteit is megteremteni akkor.
Ha ilyen pótolhatatlan vagy, akkor miért nem állsz a sarkadra? Ha meg úgy egyébként f*szagyerek vagy, akkor miért nem váltasz munkahelyet?
Csak kérdezem.
Kérheted, de esélytelen a kérésed teljesülése - egy olyan országban, amelyben munkáltatói alaptézis a "7 az egyben" megközelítés, (amikor egyetlen bérért hét beosztást tölt be a munkavállaló 7/24-es "lojalitással")!
Ha nem vennéd észre, mélyebben vagyunk társadalmi berendezkedés tekintetében, mint a sötét középkor! 2024-et írva is rabszolgatartó társadalom van itt!
16 te hülye vagy e? Irtam hogy ma megkérdezek munkaügyest.
Plusz azt se akarom hogy amiert a sajat munkámmal meg nem haladok majd hogy aztán meg azt kérjék rajtam számon miert nincs kész. Ezt is mondom.
A hülye nem én vagyok.
Először is, van egy munkaköri leírás. Ami abban nincs benne, azt nem kérhetik számon.
Másrészt, abban a pillanatban, hogy megfogalmazódott benned ez a kérdés, mondhattad volna a főnöknek, hogy ezt nem vállalod. Ehelyett jöttél és az olyan "hülyéktől" (= mindenki, aki nem ért veled egyet vagy sajnál eléggé) vársz tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!