Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha elment egy kollega és...

Ha elment egy kollega és rámosztják a feladatait, akkor kérhetem hogy jelentsenek akkor be párhuzamban 2 munkakörre és fizessék ki?

Figyelt kérdés

A kollega más munkakörben volt, amit az en munkaköröm mellett kell ellátnom.

Tehát más munkakört is végzek. Ha azt nézzük ingyen mivel a béremen nem változtatnak a munkakörön sem.

#dupla munkahely
2024. jún. 17. 18:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
39%
Mehetsz a munkajogászhoz, aztán ha mindezt előadod a munkahelyeden jobb esetben közlik, hogy nem. Ha nagyon arcoskodsz, közlik, hogy holnap már nem kell bejönni.
2024. jún. 17. 20:55
 12/26 A kérdező kommentje:

A munkaköröm kell nekik, szoval azt nem közlik, hogy nem kell bejönni. Arra eddig se találtak senkit.

Es nem én arcoskodok, hanem ők.

Nekik kéne ennek a kereteit is megteremteni akkor.

2024. jún. 17. 21:19
 13/26 anonim ***** válasza:
51%

Ha ilyen pótolhatatlan vagy, akkor miért nem állsz a sarkadra? Ha meg úgy egyébként f*szagyerek vagy, akkor miért nem váltasz munkahelyet?

Csak kérdezem.

2024. jún. 17. 21:32
 14/26 anonim ***** válasza:
30%
#13: annyira azért mégsem pótolhatatlan...
2024. jún. 17. 21:35
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérheted, de esélytelen a kérésed teljesülése - egy olyan országban, amelyben munkáltatói alaptézis a "7 az egyben" megközelítés, (amikor egyetlen bérért hét beosztást tölt be a munkavállaló 7/24-es "lojalitással")!

Ha nem vennéd észre, mélyebben vagyunk társadalmi berendezkedés tekintetében, mint a sötét középkor! 2024-et írva is rabszolgatartó társadalom van itt!

2024. jún. 17. 22:43
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
#15 de pont az olyan emberek miatt van, mint a kérdező. Megtehetné, hogy kinyitja a száját, de csak annyi vér van a pöcsében, hogy idejön picsogni.
2024. jún. 18. 07:17
 17/26 A kérdező kommentje:

16 te hülye vagy e? Irtam hogy ma megkérdezek munkaügyest.

Plusz azt se akarom hogy amiert a sajat munkámmal meg nem haladok majd hogy aztán meg azt kérjék rajtam számon miert nincs kész. Ezt is mondom.

2024. jún. 18. 07:33
 18/26 anonim ***** válasza:
25%

A hülye nem én vagyok.

Először is, van egy munkaköri leírás. Ami abban nincs benne, azt nem kérhetik számon.

Másrészt, abban a pillanatban, hogy megfogalmazódott benned ez a kérdés, mondhattad volna a főnöknek, hogy ezt nem vállalod. Ehelyett jöttél és az olyan "hülyéktől" (= mindenki, aki nem ért veled egyet vagy sajnál eléggé) vársz tanácsot.

2024. jún. 18. 07:38
 19/26 anonim ***** válasza:
53%
Egyébként meg a címbeli kérdésre: erre nyilvánvalóan nem a válasz, nem lehet egyszerre két munkaviszonyod ugyanazzal a céggel.
2024. jún. 18. 07:40
 20/26 A kérdező kommentje:
Nap végén szolt hogy be kell majd segiteni. Akkor akartam neki osszefoglalni hogy jo csak epp van ezer feladatom es elkezdtem sorolni. De pont bejottek tárgyalni vezetok meg zárás is volt igy mentem.
2024. jún. 18. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!