Túl segítőkész emberek? Vagy bennem van a hiba?
"Pl.arról volt szó, mennyi jó állapotú munkaruha maradt nekem amire már nincs szükségem."
Elmondtad neki, neki pedig erre volt egy ésszerű javaslata. Csak én nem látom a problémát?
"Ti hogyan kezelitek az ilyen erőszakos segítségnek álcázott helyzeteket?"
Mondom, hogy majd én megoldom, köszi a segítséget. Erre is jöttek sértődések, de hát az ilyenek mindenen megszoktak sértődni, megfelelési kényszerük van, és kényszeresen segítenek.
"Elmondtad neki, neki pedig erre volt egy ésszerű javaslata. Csak én nem látom a problémát?"
Szerintem nem ez a gond, hanem hogy már bele akar kezdeni az intézkedésbe. Átvette önkéntesen az ügyet, és már terjesztené erről a hírt, szervezkedik, a kérdező helyett dönt.
Azt javaslom, ne is nagyon számolj be ilyen embereknek az életedről, mert megőrülnek tőle. Vagy valami olyat hozz fel, amit tényleg nem tudsz megoldani, és majd ő elintézi neked. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!