Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért zavarja a csoportvezetőt...

Miért zavarja a csoportvezetőt ha értek a munkámhoz?

Figyelt kérdés

Mindent lehurrog ha mondok vmit, és mindig utana kell kérdeznie, mert nekem nem hisz, és mindig kiderül h nekem volt igazam.

Miert nem fogadja el szimplán azt hogy na ez pl jó meglátás, vagy mond olyat hogy majd átgondolom, köszönöm az infót, hanem az megy, hogy megcáfol, nem az nincs úgy, nem jól mondod nincs igazad!(aztán mindig kiderül hogy de mégis)

Hogyan kéne ilyennel kommunikálni?

Mindig mantrázzam neki hogy de igen, de igen, de igen?

Meg alapvetően miért néz egyáltalának hülyének hogy én hülyeségeket mondanék?

Hogy beszéljem meg vele ezt az egészet? Van értelme megbeszélni ilyen emberrel egyáltalán?

Meg nem hülye egy olyan csopvez aki azt feltételezi hogy a pl a könyvelő nem ért a könyveléshez, a munkaügyes a munkaügyhöz, a pénzügy a pénzügyekhez? Es folyamat megy ez a nemezés? Nem az nincs úgy, nem jól mondod, stb

Nem nem nem nem

Vagy hogy lehetne ilyet eltávolítani?

#hiba #tévedsz
2023. febr. 24. 14:43
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Vagy az személyeskedés lenne, ha megkérném valahogy arra, hogy felejtse már el a nem szót, és beszéljünk másképp még akkor is, ha vmi nem valósítható, de akkor is egy ötlet?

Lassan már akadályozásnak élem meg a munkámban azt, hogy hülyének néz.

2023. febr. 24. 14:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Valamiért nem vagy neki szimpi, próbálj meg barátkozni, beszélgetni vele
2023. febr. 24. 15:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb tudás nélkül lett csoportvezető.

Az ilyen jellemű embernek bármit is mondasz, sosem lesz jó. Ráadásul ha hiearhiában alatta vagy, akkor főképp bosszantani fogja bármilyen jó és helyes meglátásod, véleményed. Az ilyenre talán jobb ráhagyni dolgokat, csinálja, csináltassa ahogy ő akarja. Előbb utóbb valakinek csak feltűnik, hogy sik buta a munkájához és kivágják. Ha esetleg valami ismerős, stb. által került a helyére, akkor vagy felmondasz, vagy megpróbálsz "álbarátkozni, jópofizni", mert ha biztos a munkahelye, akkor az életben nem fog megváltozni.

Emberileg az ilyenek talán valahol a magánéleti "helyzetüket" próbálják a munkahelyükön kompenzálni.

Jó magam sosem voltam s*ggnyaló típus, így hát annak kivitelezéséhez max elméleti tippeket tudnék adni.

2023. febr. 24. 15:34
 4/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon sokan vannak, akik a magánéleti vagy munkahelyi problémájukat munkahelyen élik ki. De előbb-utóbb úgyis kibukik, vagy ha stabil helyre nyalt, akkor mindegy mit csinálsz sose leszel neki jó, és soha nem fogják a pozíciójából leváltani, bármit is tesz veled.
2023. febr. 24. 15:51
 5/16 A kérdező kommentje:

Vagy meg lehet esetleg valahogy kerülni? Hogy pl nem vele osztom meg amit mondani akarok vagy a tájékoztatásokat, hanem ha engedelyek kellenek pl szerződéseket módosítani vagy bármilyen szakmai dologban, az igazgatónak és annak feletteseinek címzem meg?

Azaz önállósítani magam a csopveztől amennyire csak lehetséges és csak pitibb, alig jelentékeny dolgokban tájékoztatnám csak, azt is csak ha muszáj.

Mert akkor elkezdek inkább más vezetőkkel kialakitani bizalmasabb kapcsolatot, gyakoribb kontaktot.

Szóval bizonyos szakmai döntéseimet, vagy szakmai kérdéseimet, szakmai engedélyeztetési igenyeimet, szakmai reformjaimet, innovációimat, szakmai ötleteimet inkább az igazgatóknak felettes szerveknek címezzem?

Pl kidolgoznám úgy a szakmai dolgaimat hogy leginkább csak igazgatói bólintás kelljen rá csak, tekintve, hogy sok esetben az igazgatók sem látnak bele(pl egy igazgato nem feltétlen ért a könyveléshez, meg a szakmai mélységekhez, tehát sokmindent nem tudnék rajuk sem bízni)

Szóval lehet megpróbálom kikerülni a csopvezt.

Vagy beszéljek vele mielőtt "elhatárolódom, elszigetelődöm"?

2023. febr. 24. 17:02
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedre a válaszom továbbra is a hiearhia. Ha alatta vagy, nem tudod kikerülni a csoportvezetőt, mert benne van a nevében, hogy vezető, amire láthatóan nagyon büszke, így beleokoskodik mindenbe. Ha kikerülöd, méginkább megorrol rád, azért mert figyelmenkivül hagyod a beosztása ellenére. Maximum elkerülni tudod, ha hagy rá lehetőséget.
2023. febr. 24. 17:13
 7/16 A kérdező kommentje:

Nálam meg betelt a pohár.

A belső ertékelesi szabalyzatunkat szeretném módosítani, beletenni olyat ami nekem nagyban megkönnyítené a feladatvegzésem.

Már beszéltem vele erről, persze hogy jött azzal, hogy nincs ilyen a számviteli törvényben, nem lehet beletenni ilyet nem csinálhatok. A sok nem nem nem nem nem.

Így felvettem a kapcsolatot egy szakértővel szakmai berkeken belül, akitől megkaptam azt az infót, hogy márpedig igenis beletehetjük amit akarok az értekelesi szabályzatunkba, söt, a felettes szervünk szabalyzatába is bele van foglalva, csak kérjek engedélyt erre.

Ezek után szerintem kidolgozom szépen a szabalyzat frissítését, es nem a csopvezzel hanem az igazgatonkkal közlöm, hogy enedelyt kérek arra hogy a felettes szervünktől engedélyt kérhessek a móddositásra.

Vagy egyenesen a felettes szervnek írom meg masolatba beteszem az igazgatot a csopvezt meg kihagyom az egészből.

2023. febr. 24. 17:42
 8/16 A kérdező kommentje:

Ha igy is orrol, hülyenek néz, akkor már nem mindegy tényleg?

Vagy látni arra esélyt hogy egy beszélgetés vele eredményt hozna?

2023. febr. 24. 17:44
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez a kihagyás dolog kétlem hogy működne mert ha az igazgatónak írsz tuti rákérdez a csopveznél hogy ezmiez,valahogy meg fogja tudni a főnököd.

Valószínűleg ez is egy nyomorult aki élvezi hogy másokat elnyomhat,az ilyennel nem nagyon tudsz mit kezdeni,mindig ki fogja hozni hogy te vagy a hülye hogy az egója ne sérüljön.Azt lehet hogy beleszrsz az egészbe,megcsinálod amit muszály azon felül semmi mást vagy elmész.Lehet neki szólni erről de változtatni szinte 100 hogy nem fog,ez benne van a személyiségében.

2023. febr. 24. 17:57
 10/16 A kérdező kommentje:

És azt is tőlem tudja h nincs benne a számviteli tv-ben mivel ezt is én nyomoztam ki és én mondtam neki. De lehetőség van belső értékelisebe olyan kitételeket tenni, ami eleve a felsőbb szerveink belső szabályzata is tartalmaz.

Számtalan ilyesmiben korlátoz.

Pedig már az egyik innovacióm fut is a cégnél, az is igy hogy lehurrogással kezdték.

De mégha nem is lehetne megvalósítani a mindenseget is, legalább fogadná azt el, hogy javaslataim vannak amik nem baromságok csak épp kivitelezhetetlen egynémelyik, a hülyének nézésem nélkül.

2023. febr. 24. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!