Miért zavarja a csoportvezetőt ha értek a munkámhoz?
Mindent lehurrog ha mondok vmit, és mindig utana kell kérdeznie, mert nekem nem hisz, és mindig kiderül h nekem volt igazam.
Miert nem fogadja el szimplán azt hogy na ez pl jó meglátás, vagy mond olyat hogy majd átgondolom, köszönöm az infót, hanem az megy, hogy megcáfol, nem az nincs úgy, nem jól mondod nincs igazad!(aztán mindig kiderül hogy de mégis)
Hogyan kéne ilyennel kommunikálni?
Mindig mantrázzam neki hogy de igen, de igen, de igen?
Meg alapvetően miért néz egyáltalának hülyének hogy én hülyeségeket mondanék?
Hogy beszéljem meg vele ezt az egészet? Van értelme megbeszélni ilyen emberrel egyáltalán?
Meg nem hülye egy olyan csopvez aki azt feltételezi hogy a pl a könyvelő nem ért a könyveléshez, a munkaügyes a munkaügyhöz, a pénzügy a pénzügyekhez? Es folyamat megy ez a nemezés? Nem az nincs úgy, nem jól mondod, stb
Nem nem nem nem
Vagy hogy lehetne ilyet eltávolítani?
9.
Ha rákérdeznek nála, akkor lesz szives elmondani, hogy csak nemeket szórt nekem hogy mit hogy nem csinalhatok mit nem lehet.
Közben de lehet.
Ha nem mondja el akkor en fogom.
De a saját területéhez ért is mármint azokhoz a jelentésekhez adatszolgaltatasokhoz amik az ő feladatai nem az enyém, vagy másé.
Ha minden egyes osztály feladataot nem is érti a legnagyobb mélységekben az nem baj(egy igazgato sem feltétlenül ért pl a könyveléshez), csak ne nézne hülyének.
Nem arrol van szó hogy buta lenne, otthoni dolgai is rendben látszanak, jókat mesélt szép család, az unszinpátia se lenne ha nem nézne egy szerencsétlen hülyének engem.
A baj itt kezdődik, hogy lenéz. Ezért vagyok unszimpi is. Én csak hülyeséget baromságot mondhatok, számtalan esetben igazolódott pedig hogy nagyon nem baromságokat mondtam és mégis folytatja.
De ha felesleges is ilyennel beszélni.
Nem csupán az a bajom hogy a munkavégzésemben akadalyoz(ahelyett hogy segítené, gördítené az osztályok munkáját, még akadályoz is), hanem az is bajom hogy nagyvaloszínűleg le is járat engem mert kibeszélős típus is és a hierarchia miatt is ertelemszerűen mellé állnak, nem mellém.
Ki kell kerülnöm rájöttem.
Ugyanis ha látszik az hogy egy egy ötletem végig lehet vinni, akkor hirtelen el kezd intézkedni az ügyben es úgy tesz mintha ő csinálta volna meg ő intézte el.
Szóval most pl van az hogy a belso ért.szabalyzatunkat akarom módosíttatni amikre nemeket szór.
De amikor látni fogja azt, ha elmondom amiket itt is leírtam, hogy a felettes szerv szabalyzatát követnénk ezzel, mert nekik is benne van azaz ha kiderül hogy kivitelezhető, csak engedély kéne hozzá, akkor nyilvánosan elkezd ő intézkedni mintha neki pattant volna ki az agyábol meg mintha ő akarná az ő ötlete lett volna engem meg beállit csicska szintre.
Meg ha így egy egy innováciom teret is nyer sok esetben az igazgato nem is tud arrol hogy több évtizedes berogzult céges munkafolyamatokat konnyitettem meg. Amiket előttem másképp vagy tévesen csináltak mások.
Tehát én vagyok folyamat hülyének kihozva aki nem tud semmit hülyesegeket beszél, de amikor szakmai "kincseket" haladást teszek le az asztalra, azt az igazgato meg se tudja, vagy ugy adja elő mintha az ő ötlete lett volna, ő intézi nagxpofával, ez mellett engem lejárat az igazgato és felettes szervek elott is egy hülyeként!
Neked nemet mond. A főnökének úgy tálalja, hogy nem te, hanem ő találta ki a jó megoldást.
Keress másik munkahelyet. Búcsúzóul világosítsd fel a főnökét, hogy mekkora kretén a csopvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!