Kirughatnak ezert engem?
Elkotyogtam az oraberem egy kollegamnak, es most visszaelt vele s fonoksogegnel, hogy o kevesebbet kap..
Felhivott a fonok azt mondta, hogy nagyon nagy hiba volt, ezt nem szabadott volna, es hogy ebbol tanuljak. En bocsanatot kertem tole, nem gondoltam volna hogy ilyen megbizhatatlan a kollegam akivel minden nap orakat beszelgetek.
Szerintetek ez eleg indok, hogy kirugjon engem?..
Nem hiszem.
Én egy fizetésemelést kotyogtam ki, amit másfél éve kaptam.
Volt kis hiszti, mert más is kért velem példálózva, de nem történt más,csak kellemetlen volt.
En bocsanatot kertem tole, nem gondoltam volna hogy ilyen megbizhatatlan a kollegam akivel minden nap orakat beszelgetek.
Még, h a kollégád a megbízhatatlan😆
Nem vagyok megbízhatatlan, csak tapasztalatlan. A kettő közel sem ugyan az.
19 éves vagyok, első munkahelyem. Nyilván hallottam innen-onnan, hogy a fizetés tabu téma, de soha senki nem mondta meg, hogy tényleg az és, hogy miért.
Mikor a FELNŐTT kollégám állt elém es Ő kérdezett rá konkrétan az órabéremre, es mondta, hogy ő is elmondja az enyémet, nyilván az ment át a fejemben, nem annyira tabu ha egy felnőtt, így nyíltan rákérdez.
Kihasználta a tapasztalanságomat, tudom jol, hogy en is buta voltam, de nem megbízhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!