Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A kirúgástól való félelem...

A kirúgástól való félelem rosszabb, mint maga a kirúgás?

Figyelt kérdés
Nyilván a legtöbb ember fizetésből él és elég negatívan érinti, ha elveszíti a munkáját, nincs bevétele. Ez különösen igaz, ha mondjuk hitele van, vagy családja, akit el kell tartania. Ettől függetlenül azért minden hibánál talán nem kell ettől tartani, legalábbis én amennyire hallottam akkor szoktak kirúgni embereket, ha tényleg nagyon gáz a viselkedésük, vagy nagyon rosszul megy a cégnek. Meg úgy valójában nem akkora tragédia egy kirúgás, végülis van más munkahely, az ember haladhat tovább, lehet pont erre volt szüksége, hogy változtasson valamin, ami nem működik.

jún. 14. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nagyon félsz hogy kirúgnak, akkor kezdj el más melót keresni.

Ha másért nem, önbizalomhiány ellen.

Jelentkezz, menj el interjúra, aztán ennyi.

jún. 14. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A barmitol valo felelem nagyon sokszor rosszabb, mint maga a barmi.
jún. 14. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Még egészen fiatal koromban a környezetemben leépítésről pusmogtak, és sunyin éreztették velem, hogy engem fognak kiszórni. Ijedtemben felmondtam. Az új munkahelyem nagyon sz@r volt. Később megtudtam, hogy nem rúgtak volna ki...
jún. 14. 21:10
 4/6 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Roszabb mert úgy vesznek hülyére ahogy akarnak. Hiszen úgyse mersz lépni ellene. Az a baj hogy könnyen visszaélhet ezzel a munkáltató.
jún. 16. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Alapból szerintem egy folyamatos félelem stresszor sokkal rosszabb, mintha hirtelen történik egy rossz dolog.

Én pl. egy korábbi munkahelyemen rossz viszonyban voltam a főnökömmel, minden nap gyomorgörccsel mentem be dolgozni, mindig féltem a vele való beszélgetéstől, hogy most megint mibe fog belekötni.

Aztán felmondtam,, és szerencsére most egy nagyon jó főnököm van. De ehhez nyilván szerencse kell. Az állásváltásnak mindig van kockázata.

jún. 17. 09:07
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
100%
Egyszer megkértek, hogy mondjak fel, mert ha nem teszem, elküldenek. Elmentem. Még aznap délután megtaláltam álmaim munkáját, 30 évvel később nyugdíjba is onnét mentem.
szept. 30. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!