Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A középiskolások, egyetemisták...

A középiskolások, egyetemisták hogyan oldják meg a munkát diákszövetkezetnél, hogy másra is marad idejük?

Figyelt kérdés
A diákszövetkezeteknél a legtöbb munka feltétele, hogy legalább heti 2-3 napot vállaljon az ember hallgatói jogviszony mellett. Azt még értem, hogy egy passzív féléves hallgatónak ez nem okoz problémát, de van aki középiskola, aktív hallgatói státusz mellett diákszövetkezetnél dolgozik. Ez hogy fér bele főleg egy középiskolásnál az órák, tanulás és szabadidők mellé?
2024. jún. 10. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én anno elvettem az alvásidőmből és nagyon keveset tanultam. Máshogy nem lehet megoldani.
2024. jún. 10. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Eleve van heti 2 szabadnapod hétvégén. Középsuliban sokszor szabad a délután is. Egyetemen szintén nem minden napra jut oktatás attól függően, hogy veszed fel a tárgyaid.
2024. jún. 10. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Eleve sokan a téli-nyári szünetekben járnak dolgozni.
2024. jún. 10. 21:04
 4/6 Metionin ***** válasza:
100%
Gimis koromban napi 4 órát dolgoztam heti 3x, másra nem volt lehetőségem. Helyben csak mezőgazdasági munka volt aminek a bérét a szüleimnek fizették ki, így abból nem láttam. Távolsági diákbérletet a városba pedig nem kaptunk, csak tanítási időszakban, így bejárni dolgozni többe került volna, mint a fizetésem. Egyetemen már el kellett tartanom magam teljesen, akkor éjszaka dolgoztam meg vizsgaidőszakban, hétvégén, szünetekben, nyáron. Őszintén szólva akinek ebből kell élnie, annak nem nagyon fog másra jutni ideje, örül, ha a tanulást meg tudja oldani. Én megoldottam de így az is sokszor az alvásidőmből ment, meg sokszor a gép mellett tanultam a gyárban.
2024. jún. 10. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A párom teljes allasban dolgozik viszonylag kemény levelező szak mellett. Nem okoz neki gondot.
2024. jún. 11. 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Kb sehogy.

Hétvégén végigdolgoztam egy napot, hétközben 3-4 szer mentem suli után.

Kéthetente egyszer tudtam valahova szórakozni menni mert amikor lett volna időm már teljesen kész voltam.

2024. jún. 11. 13:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!