Kellemetlen ha lemondom ezt a lehetőséget a főnökömtől?
A mostani munkahelyem melletta főnöknek van egy lovardája is. Mondtam neki korábban hogy szívesen besegítek neki ha kell. Megkeresett egy hete, hogy a mostani fizum ès beosztásom melett eljárhatnék a lovardájába dolgozni. Abban maradtunk hogy átgondolom és visszatérünk még a témára.
Kellemetlen ha azt mondom hogy nem szeretném mégsem?
Nem mindegy hogy az irodában ülök diplomával minimális fizetésért vagy pedig fizikai munkát végzek.
Én is elolvastam mégegyszer.
Igaz a kérdező eltűnt, de valóban utalhat arra, amit a 19 ír.
A mostani beosztása is fizuja mellett menjen a lovardába. A mellett az nem úgy értendő itt, szerintem, hogy két munka egyszerre.
És az utolsó mondatban pedig itt van, hogy ha a lovardában ugyanaz a fizetés és a beosztás, miért a nehéz fizikait válassza az irodai helyett.
Ebben az esetben az előző kommenteket módosítanám, mert nem értettem jól.
Egyszerűen meg kell mondani az igényeidet, hogy te továbbra is szívesen segítesz, dolgozol ott, de más, több fizetésért, mert átgondoltad.
21: Szerintem meg azt csak ő kihangsúlyozza, hogy épp elég neki a beosztás, és még emellett a lovardába is járni megterhelő lenne számára. A fizetést illetően pedig esetleg azt, hogy amazt kézbe fizetné a főnök, tehát nem lenne hivatalos extra kereset.
Dehát te most akkor arra gondolsz, hogy megkérdezte a főnökét, hogy besegíthetne-e neki valamit plusz pénzért, és erre a főnöke felajánlotta, hogy az iroda helyett dolgozzon a lovardájában ugyanazért a fizetésért? Beláthatod, hogy ez nem túl logikus, hiszen nem a munkakörére panaszkodott (hogy túl unalmas vagy ilyesmi), hanem extra keresetet szeretne.
Értem. De te érted?
A kérdező is így ajánlotta fel magát. Ez okés.
De egy hete megkereste a főnök, hogy a jelenlegi fizetése és beosztása mellett, tehát ugyanezekkel a feltételekkel dolgozhat ott a lovardában. És erre van az utolsó mondata, hogy akkor inkább marad ennyiért az iroda.
27: Akkor a főnök már nem is hülyének, hanem egyenesen dilettáns fogyatékosnak nézi a kérdezőt. Hiszen egy normális ember azonnal felmond, ha irodai munkából fizikaira akarják áthelyezni, ez ad abszurdum. Meg az elég érdekes lenne, hogy valaki papíron irodista, gyakorlatilag viszont lovakat csutakol és istállót takarít.
28: Mondom, igazából felesleges találgatni, meg teóriázgatni. Remélhetőleg majd jön a kerdező, és pontosít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!